2777
2789
عنوان

گوشواره طلا

2074 بازدید | 44 پست

سلام دوستان من طلا هیچی ندارم رفتم طلا فروشی گوشواره طلا میداد ۴۰۰ هزارتومان هالا عمم و خالم یکم پو قرض بگیرم مامان بزرگم همیجنجوری ۵۰ تومان بهم میده فکر خوبیه کلا چیکارکنم

🤟تا میتوانی بجنگ برای ازادیت🤟 🗽زیرا بالاتر از ازادی حس قشنگ تری وجود نخواهد داشت🗽 (کاربر خوشگلخانومم هستم)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم منم ۱۴ ساله متاهلم و هیچی طلا ندارم. فقط حلقه. خدا رو شکر سه چهار سالی میشه که پولش هم هست بخوام بخرم اما اصلا اولویت نداره برام. اگه براتون انقدر مهمه که قرض کنید که گوشواره بخرید خوب فرق میکنه.

عزیزم مگرچقدرکوچلوبود۴۰۰میشد

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

چطور 400طلا گرمی چند شده?

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

نه کسی که اصلا طلا نداره با طلای گرمی ۱ و تقریبا۲۰۰اونوقت اجرت هم روش باشه آخه چطوری ۴۰۰هزار تومن میشه؟من ندارم ۹ساله ماهلم اینطور چیزها هم نمیخوام پشت سر مسخره میکنن آدم رو .بعدش هم من بدل خیلی گرونتر از اینها بهم گفتن. نمیدونم میل خودته. من گل گوش دخترم پوشیدم پشت سرم مسخره م کرده بودن دختر برادرشوهر م آمد درس باهاش کار کنم کفت زن عمو یه چی بگم ناراحت نمیشی گفتم نه بگو ! گفت فلانی ها مسخره ات کردن.الان۴ساله ندارم به اون کسی هم که مسخره کرده بود نگفتم