2777
2789
عنوان

گوشواره طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 2074 بازدید | 44 پست

منم به زودی بی طلا میشم😕😂واسه خرج عروسی همشو میفروشم فقط یه گوشواره و یه انگشتر نگه میدارم☹

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه کسی که اصلا طلا نداره با طلای گرمی ۱ و تقریبا۲۰۰اونوقت اجرت هم روش باشه آخه چطوری ۴۰۰هزار تومن می ...

اجرت نداشت

🤟تا میتوانی بجنگ برای ازادیت🤟 🗽زیرا بالاتر از ازادی حس قشنگ تری وجود نخواهد داشت🗽 (کاربر خوشگلخانومم هستم)

دوستش داری عزیزم مبارکت باشه .هرکس سلیقه و نظری داره

هالا بگیرم

🤟تا میتوانی بجنگ برای ازادیت🤟 🗽زیرا بالاتر از ازادی حس قشنگ تری وجود نخواهد داشت🗽 (کاربر خوشگلخانومم هستم)

نظر خودت مهمه ببین رو گوشت خیلی کوچک نیست که دلت بزنه ؟اگر بخوای پسش بدی زور ازت بگیره۳۰۰

نه عزیزم کوچک نبود خوب بود دیگه چیه میشه کرد درد بی پولی هالا شما بگو بخرم

اول تیر ماه ۵تومن قرض کردم النگو دخترم کوچیکش بود عوض کردم براش.هنوز ۲میلیونش پس ندادم.۷۰۰تومن پس انداز خودم بود گزاشتم رو انگشتر نوزادی ش کادویی بود براش عوض کردم. اما حاضر نشدم با این پول گوشوار کوچک برای خودم بخرم . چون مسخره م کردن و بالاخره بچه آمد گفت.

نه عزیزم کوچک نبود خوب بود دیگه چیه میشه کرد درد بی پولی هالا شما بگو بخرم

اگر گوشواره دیگه داشتم میگرفتم که تنوع کنم.اینجا همه ۳تاچهارتا سوراخ دارن تو گوششون و ۳تا چهارتا باهم دارن هنوز هم دارن برای تنوع برای من ترجیح میدم نداشته باشم تا ریز و کوچک.ببخش عزیزم شاید تند گفتم اما دوستانه گفتم

اول تیر ماه ۵تومن قرض کردم النگو دخترم کوچیکش بود عوض کردم براش.هنوز ۲میلیونش پس ندادم.۷۰۰تومن پس ان ...

منم یه گل گوش کوچلو میخواستم  گفت ۱۸۰۰

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖