2777
2789
عنوان

قبل و بعد موهام با پروتئین تراپی+عکس😍

| مشاهده متن کامل بحث + 17341 بازدید | 24 پست
وای چقدر خوب شده  تاحالا نشنیده بودم پروتئین تراپی  چطوری انجام میدن میشه توضیح بدی ؟

اولش با یه شامپو موهام رو شستشو دادن ک پولگکای موهام کامل باز بشه بعد مواد گذاری و اتو کشی سه روز موهامو قرنطينه کردم ک رطوبت بهش نرسه رفتم برام ی ماسک مو گذاشتن و بازم اتو کشی کرد دقیقا مثل کراتین بود کراتین ظاهرا مورو سرحال میکنه ولی کلی ضرر داره بعدش ولی پروتئین اینطور ک شنیدم بهتره

زندگی کوتاه‌تر از اونیه که بخوای برای چیزهای مسخره و احمقانه حرص بخوری.کیِفتو بکن، عاشق شو، از هیچی پشیمون نباش و اصلا به آدما فرصت اینو نده که تو رو پایین بکشن!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای عالی شده مبارکه اگه تهرانی بگو کجا رفتی و چند گرفت؟ من قبلا کراتین کردم و خوب بود اما زیادی لخ ...

عزیزم من اصفهانم منم موهام به شدت خشک و وز بود الان عالی شده 

زندگی کوتاه‌تر از اونیه که بخوای برای چیزهای مسخره و احمقانه حرص بخوری.کیِفتو بکن، عاشق شو، از هیچی پشیمون نباش و اصلا به آدما فرصت اینو نده که تو رو پایین بکشن!
هزینش چقد شد...من یه عالمه پول شامپو ماسک مو دادم به عنوان بوتاکس مو ولی هیچ اثری نداشت

بستگی به موادی ک میگیرین و حجم موتون داره من 160 میل پروتئین a برزیلی گرفتم 560 و آرایشگرم دستمزد میگیره بستگی داره به حجم موتون من 400 آرایشگر گرفت برای براشینگ

یعنی فِر داشته ... بعد صاف شده ؟ 

فر نه موهام مجعد بود موج داشت🥴

همون درحد کراتین هست  چقدر توارایشگاه بودی

8 ساعت 😤😤😤

عه منم اصفهانم  کجا رفتی ؟

قربانی توی مبارکه و پیربکران هست 

قربانی توی مبارکه و پیربکران هست 

عزیزم چند وقت اثرش موند؟

بعدش موهات به حالت قبلی برنگشت؟

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.