2777
2789
عنوان

رانندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 40 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

تا ته هم فشار میدم باز دنده عقب خوب جا نمیره 

اگه دنده عقب خوب جا نمیره باهاش وَر نرو، کلاچ رو ول کن و بعد بلافاصله دوباره بگیر و ماشین رو بذار دنده عقب، اینجوری هم صدایی نمیده و هم مشکلی پیش نمیاد.

زیاد توجه نکن ب حرفاش کار خودتو بکن  همه اولش همینن یکم بگذره درس میشه خودش ب رانندگیت افتخار ...

اصلا چیزای خوبمو نمیبینه که راحت ماشین میزنم پارکینگ درمیارم .. ولی همین چیزای کوچیکو میکوبه تو سرم میگه علاقه نداری کلا ناامیدممم میکنه حیف چاره ای ندارم وگرنه باهاش نمیرفتم ..

تحمل کن و‌محکم روی حرفت باش حتماااا یادبگیر اصن به ادا اصول هییچچچ کس دقت نکن چون فقط جلوی پیشرفتتو‌ ...

دقیقااا😔 اون لحظه گفتم باشه درست میگی علاقه ندارم ولی تو دلم خیلی ناراحت میشم دلم میشکنه از حرفاش میگم چرا فقط خطاهامو میبینه چرا خوبارو نمیبینه 

اصلا چیزای خوبمو نمیبینه که راحت ماشین میزنم پارکینگ درمیارم .. ولی همین چیزای کوچیکو میکوبه تو سرم ...

اصن توجه نکن هرچی گف فقط بخند 

بگو مگه خودت اولش شوماخر بودی ک ازم انتظار داری

___••●💜●••___
دقیقااا😔 اون لحظه گفتم باشه درست میگی علاقه ندارم ولی تو دلم خیلی ناراحت میشم دلم میشکنه از حرفاش م ...

نه اصلاااا به این چیزا گوش نده به این حرفاهم اهمیت نده فقط تلاش کن

کلا من نمیدونم چرا کسایی که رانندگی بلدن یکی ازشون میخواد یادبگیره جوگیر میشن فکر میکنن کارخاصیه که اونا از نوزادی بلد بودن!!! طرف تازه گواهی نامه گرفته بود من یادمه چقدررر وحشتناک رانندگی میکردو چقدر صورتش وحشت زده بود (حالا بناند که الانم انجنان دست فرمونی نداره!!!!)ولی زمانی مه داشت یادمیگرفت من فقط بهش اعتماد به نفس میدادم!!حالا یبار ازش خواستم بیاد تو ماشین روشن نکرده بودم ی ادایی درمیوردو یجوری به در چسبیده بود که بیا ببین!!!! حالا خدا شاهده من خیلیم رانندگیم ازون بهتره ها!!!!

وقتی که پات رو کلاچه ترمز هم گرفتی باید پات از رو کلاچ برداری دوباره کلاچو بگیری تا دنده خوب جا بره ...

اررره فک کنم اشکالم همین جا بوده ممنوووون عجب نکته ای 🙏 چرا مربیا اینارو به ادم نمیگن اخه