nilay00 مدیر عضویت: 1400/05/29 تعداد پست: 582 عنوان is there any one here who live in America?a | مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 92 پست If yes please help me somewhat 1400/06/19 | 14:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehdi2000 عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 1260 😂😂😂😂دقیقا کم سِنُکِ یا اُختی؟! اَنا بخیر مَعکِ وَ لا غیر!
دختر_تخس عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 7964 کم سِنُکِ یا اُختی؟! هن؟😂😂 دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
mehdi2000 عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 1260 هن؟😂😂 دیدی دیگه بلد نبودی 😂فک کنم اولی هم همین طوری گفتی نعم 😅😂 اَنا بخیر مَعکِ وَ لا غیر!
دختر_تخس عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 7964 دیدی دیگه بلد نبودی 😂 فک کنم اولی هم همین طوری گفتی نعم 😅😂 😂😂😂همون نعمو بلدمهمش یادم رفته😅اخت اگه همون دخترهاختی اختی😂 دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
mehdi2000 عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 1260 😂😂😂همون نعمو بلدم همش یادم رفته😅 اخت اگه همون دختره اختی اختی😂 اخت یعنی خواهر 😂 اَنا بخیر مَعکِ وَ لا غیر!
دختر_تخس عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 7964 دیدی دیگه بلد نبودی 😂 فک کنم اولی هم همین طوری گفتی نعم 😅😂 نه بابا میدونم گفتی حالت خوبه؟😂😂😂 دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
دختر_تخس عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 7964 اخت یعنی خواهر 😂 خااااک مم برم دوتا زبون یاد بگیرم😅🏃♀️🏃♀️ دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
mehdi2000 عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 1260 نه بابا میدونم گفتی حالت خوبه؟😂😂😂 آفرین حالا دومی چی بود؟!، 😅 اَنا بخیر مَعکِ وَ لا غیر!
دختر_تخس عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 7964 آفرین حالا دومی چی بود؟!، 😅 وایسا برم از اول بخونم😅😂 دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
mehdi2000 عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 1260 خااااک مم برم دوتا زبون یاد بگیرم😅🏃♀️🏃♀️ 😂😂 آره برو اَنا بخیر مَعکِ وَ لا غیر!
دختر_تخس عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 7964 آفرین حالا دومی چی بود؟!، 😅 چن سالته خواهرم؟😅 دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
val_vale عضویت: 1399/01/02 تعداد پست: 2437 شهر فرنگه اینجا😁 چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!
mehdi2000 عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 1260 چن سالته خواهرم؟😅 آفرین بلده 😂 اَنا بخیر مَعکِ وَ لا غیر!
دختر_تخس عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 7964 آفرین بلده 😂 نعم مرحبا بهم😂۲۱ سالم یا ابنی دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
mehdi2000 عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 1260 نعم مرحبا بهم😂 ۲۱ سالم یا ابنی اَب یعنی پدر😅😂اَخ یعنی برادر😂😂 اَنا بخیر مَعکِ وَ لا غیر!