2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 1261 بازدید | 53 پست
عزیزم،من امروز ناشزه شدم،آیا میتونم برم اجرای احکام وبگم که پشیمان شدم وتمکین میکنم؟ آیا اگه حکم از ...

برای حکم نشوز میتونید تجدید نظر خواهی کنید و یا اظهارنامه ارسال کنید مبنی تمکین.

برای ازدواج مجدد اگر بر مبنای ناشره شدن شما رای صادر شده اعتبار کافی رو داره‌.

وکیل کانون وکلای دادگستری (حق الوکاله: مطابق بخش نامه رسمی قوه قضاییه و تعرفه قانونی)    دعاوی خانوادگی:طلاق،مهریه، حضانت،اثبات زوجیت، اثبات نسب، استرداد جهیزیه و... دعاوی کیفری:کلاهبرداری، خیانت در امانت، روابط نامشروع، ترک انفاق، افشای اسرار خصوصی و...دعاوی حقوقی:اختلافات ناشی از قرارداد، انحصار وراثت، دعاوی مربوط به چک، مطالبه وجه، الزام به انجام تعهد، اثبات مالکیت، استرداد وجه و... 

سلام عزیزم

من برای اجرت المثل شکایت کردم،باراول که یک کارشناس بوداما رای که آمد،شوهرم اعتراض زد سه کارشناس بودومبلغ ناچیزی ازرای اول کمتربود

حالا بازهم شوهرم اعتراض زده!

اولا برام خیلی عجیب بود که بازهم جای اعتراض داره،دوما الآن چندتا کارشناس باید باشه؟اگه منم اعتراض کنم،هزینه کارشناس بین من و همسرم تقسیم میشه؟لطفا کمی توضیح بدید،ممنونم

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم من برای اجرت المثل شکایت کردم،باراول که یک کارشناس بوداما رای که آمد،شوهرم اعتراض زد سه ...

تا کارشناس ۱۲نفره هم داریم اما قاضی تعیین میکنه که آیا به کارشناسی مجدد ارسال بشه یا نه

هزینه رو کسی که اعتراض داره باید پرداخت کنه.

وکیل کانون وکلای دادگستری (حق الوکاله: مطابق بخش نامه رسمی قوه قضاییه و تعرفه قانونی)    دعاوی خانوادگی:طلاق،مهریه، حضانت،اثبات زوجیت، اثبات نسب، استرداد جهیزیه و... دعاوی کیفری:کلاهبرداری، خیانت در امانت، روابط نامشروع، ترک انفاق، افشای اسرار خصوصی و...دعاوی حقوقی:اختلافات ناشی از قرارداد، انحصار وراثت، دعاوی مربوط به چک، مطالبه وجه، الزام به انجام تعهد، اثبات مالکیت، استرداد وجه و... 

سلام عزیزم،ببخشید من چندتا سوال دارم

من برای حکم تمکینم،وقتی ازکلانتری زنگ زدن،رفتم وتمکین کردم،وبرگه ای که نوشته بود خونه مستقل تاییدکردم،اما مامور کلانتری گفت برگه تمکین اصلی رو دوروز دیگه میام وبهت میدم که یک ساعت بعدشوهرم کتکم زدودوباره اجراییه گرفت که اینبارناشزه شدم،حالا سوالم اینه آیا کاراون مأمور درست بوده؟آیا تخلفی مرتکب نشده؟نباید همون لحظه برگه تمکین رو بهم میداد؟

بعدقبلا که سوال کردم گفتی میتونم برای حکم ناشزه،تجدیدنظرخواهی کنم،یعنی دقیقا باید چکارکنم؟

ببخشید که زیادشد،ممنونم

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
سلام عزیزم،ببخشید من چندتا سوال دارم من برای حکم تمکینم،وقتی ازکلانتری زنگ زدن،رفتم وتمکین کردم،وبر ...

رای که صادر میشه ۲۰روز فرصت تجدیدنظر خواهی دارید 

تعداد سکه بالا ضامن خوشبختی نیس ولی متاسفانه بازهم خانواده هایی هستن که اصرار به این موضوع دار ...

خانم سلام ببخشید من یه سوال دارم همسرم دادخواست طلاق دادن رای طلاق صادر شد من رو قسمت ملاقات بچه ها اعتراض زدم الان جواب اعتراض اومد بیست روز فرصت فرجام خواه دادن الان ما میتونیم برای طلاق به دفتر خانه بریم؟؟؟من خودم میتونم برم حکم اجرایی بگیرم ببرم دفترخانه یا حتما باید همسرم بره؟ 

خانم سلام ببخشید من یه سوال دارم همسرم دادخواست طلاق دادن رای طلاق صادر شد من رو قسمت ملاقات بچه ها ...

کسی که دادخواست داده و رای به نفع اش صادر شده باید درخواست صدور اجرائیه بده

برای موضوع ملاقات فرزند چون موضوع جدای از بحث طلاق هست بعد از اجرایی صیغه طلاق میتونید اعتراض کنید البته بشرطی که موعد اعتراض منقضی نشده باشه

سلام عزیزم

اگرمرد به علت عدم تمکین زن حکم ازدواج مجدد بگیره

آیا وقتی زن مهریشو ازطریق دادگاه اجرابزاره،مرد می‌تونه اعساربزنه؟باتوجه به اینکه حکم ازدواج مجدد گرفته ومیشه بگیم آقای قاضی حتما توانایی مالی داره که حکم ازدواج گرفته؟

آیا زن می‌تونه باتوجه به این حکم حق طلاق داشته باشه؟یا ازمواردعسروحرج هست که زن بگه چون شوهرم حکم گرفته من نمیتونم زندگی کنم وازاین طریق درخواست طلاقش پذیرفته بشه؟

لطفا کمی توضیح بدین

سلام عزیزم اگرمرد به علت عدم تمکین زن حکم ازدواج مجدد بگیره آیا وقتی زن مهریشو ازطریق دادگاه اجراب ...

حکم که دادگاه برای ازدواج مجدد صادر به دلیل عدم تمکین زوجه بوده پس زوجه نمیتونه باید به همین موضوع استناد کنه برای عسر و حرج و یا طلاق

دوم اینکه حتی اگر زوج ازدواج مجدد کنه به معنی تمکن ماای نیست

پس برای مهریه زوجه اول که یا در مرحله جداشدن هستن یا جدا شده کماکان در صورت شرایط اعسار زوج دادگاه اعسار رو میپذیره.

سلام،من مهریموازطریق ثبت اجراگذاشتم،ماشینش رو توقیف سیستمی کردم،اماموفق نشدم توقیف فیزیکیش کنم ویک چهارم حقوقش که میادحسابم

الآن قصددارم ازثبت مختومه کنم،ببرم دادگاه

آیا باوجودسکه پیش قسط،وقسط بندی بقیه سکه ها

بازهم یک چهارم حقوقش رو به من میدن؟

آیا دادگاه هم ماشینش رو توقیف میکنه؟

اگه اعسارازهزینه دادرسی بزنم،دیگه هیچ پولی ازم نمیگیرن؟

مهریم صدوچهارده سکه عندالمطالبس

سلام،من مهریموازطریق ثبت اجراگذاشتم،ماشینش رو توقیف سیستمی کردم،اماموفق نشدم توقیف فیزیکیش کنم ویک چ ...

بعد از مختومه کردن اجرا ثبت توقیف ماشین بلااثر میشه. 

سلام خواهش میکنم کمکم کن من خیلی حالم داغونه

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 

خواهش میکنم عزیزم 

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید