2777
2789
عنوان

نامزدم..

331 بازدید | 21 پست

چند روزه مریضه(کرونای. خفیف) نمیره سر کار..منم نمیتونم ببینمش قرنطینس.هر ثانیه گوشی دستشه هرثاانیه..

حساسم کرده.مثلا میگم اینستا پر از دختر نکنه چیزی بشه نمیدونم چکار کنم

فقط خدا..

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یعنی میخوای تا اخر عمر حواست بهش باشه چون تو اینستا و خیابون پر دختره؟؟ 

نه میدونی حالتای عادی انقدر درگیر کاره.

امااین چند روز که قرنطینست بیکاره صبح تا شب

فقط خدا..

ی کارتن یخچال براش تهیه کن جای چشاش و سوراخ کن،چون تو جامعه هم زن و دختر هست ی وقت نامزدتو نخورن😏😏 ...

نه بخدا من زیادی حساسم..میگم این همه دختر عملی با تیپای اونجوری تو اینستا میان دابسمش و.....چه میدونم

فقط خدا..

نه میدونی حالتای عادی انقدر درگیر کاره. امااین چند روز که قرنطینست بیکاره صبح تا شب

بهش اعتماد کن ادم اگه سرشم شلوغ باشه ولی ذاتش درست نباشه بازم میره دنبال این چیزا ولی وقتی همچین ادمی نیست نشون نده ک حساسی

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)
بهش اعتماد کن ادم اگه سرشم شلوغ باشه ولی ذاتش درست نباشه بازم میره دنبال این چیزا ولی وقتی همچین ادم ...

پیش اون ک اصلااااا نشون ندادم.خودم یکم خودخوری میکنم

فقط خدا..

😂😂😂در آینده میخوای بقیه عمرتو پیشش بگذرونی بهش اعتماد کن هرچیم میگه باور کن...خوشبخت شی گلم

فدات شم عزیزم....نه پیش خودش که اصلا از این فکرام نمیگم

فقط خدا..

چقد مث منییی🥲😂

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺
نه بخدا من زیادی حساسم..میگم این همه دختر عملی با تیپای اونجوری تو اینستا میان دابسمش و.....چه میدون ...

عزیزم ادم رفتنی ی روز میره،چه شما حساس باشی و محدودش کنی چه نکنی ،تو همبن نامزدی بره چ بهتر که بعدا با دوتا بچه بره..میتونی تا ابد راه بیوفتی همه رو کنترل کنی؟!

اینقدر که تو نی نی سایت 😑😑😑😒😒😒کردم چشام حالت گرفت..
عزیزم ادم رفتنی ی روز میره،چه شما حساس باشی و محدودش کنی چه نکنی ،تو همبن نامزدی بره چ بهتر که بعدا ...

نه اینجوری نیست...من حساسم دوس دارم الان ک بیکاره از صبح تا شب فقط با من حرف بزنه..نمیدونم فکرم درسته یا غلط

فقط خدا..

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز