2777
2789
عنوان

نامزدم..

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 21 پست
تو شرایطت چیه

منم عقدم شوهرم یه مدتی هس تقریبا بیکارشده

اینستاهم داره من به شششدتتتت حساسم و خودخور اولا خیلی بهش گیر دادم ولی دیگه الان بیخیالم خیلی بهتره بیخیال باش وقتی هی خودخودی کنی فکرای منفی بیشتر میادسراغت

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺
نه اینجوری نیست...من حساسم دوس دارم الان ک بیکاره از صبح تا شب فقط با من حرف بزنه..نمیدونم فکرم درست ...

عزیزم نمیدونم واقعا،،،ولی منم از صب تا سب تنها باشم چقدر میخوام حرف داسته باشم بشینم پا تلفن حرف بزنم! تازه کرونا داره باید استراحت کنه...یکم حساسیت های دوران نامزدی داری 

اینقدر که تو نی نی سایت 😑😑😑😒😒😒کردم چشام حالت گرفت..

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

نه اینجوری نیست...من حساسم دوس دارم الان ک بیکاره از صبح تا شب فقط با من حرف بزنه..نمیدونم فکرم درست ...

عزیزم من درک میکنم بنظرم طبیعیه حست از دوست داشتن نشأت میگیره مطمئنی اینستا میره؟هیچ وقت ازین برنامه خوشم نیومد

نه من اصلا گیر نمیدم بهش..

خب پس خودخوریت خودتو تبدیل میکنه به ی ادم زودرنج چ عصبی و خشمگین به مرور،، چون اون که داره روال عادی زندگیشو پیش میبره شمایی که نسبت به روال عادی زندگی حساسیت نشون میدی و اون جوابی که انتظارشو داری دریافت نمیکنی و خودت اسیب می‌بینی

اینقدر که تو نی نی سایت 😑😑😑😒😒😒کردم چشام حالت گرفت..
عزیزم من درک میکنم بنظرم طبیعیه حست از دوست داشتن نشأت میگیره مطمئنی اینستا میره؟هیچ وقت ازین برنامه ...

اره داره...حالا شایدهر دقیقه نره...ولی خب داره دیگ خواه نا خواه میره....خودم ندارم

فقط خدا..

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز