2777
2789
عنوان

بعد کرونا نفس تنگی هنوز داشتید؟؟؟

116 بازدید | 13 پست

بعد از ۲۰روز بستری بوده نفس تنگی داشته باشید مامانم یهو نفسش تنگی کرد زنگ زدیم امبولانس باز رفت بیمارستان دعا کنید 

شفای همه ی مریضا صلوات

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کرونا نگرفتم ولی طبیعیععع علایم تا ۴ ۵ ماه غصه نخور بخدا طبیعبه

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊

ببخشید اسی میشه تتاپیک آخرم برا کروناس نظر سنجی بدید

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊

نترس طبیعیه هیچی نی علایمع یکی سردرده یکی نفسه یکی گلو کاملا طبیعبه مهم اینخ خوب شده قبلش

کرونا نگرفتم ولی طبیعیععع علایم تا ۴ ۵ ماه غصه نخور بخدا طبیعبه

۸۰ ب بالا درگیری داشته بخدا تو شهر غریب گیر کردیم همش خوب بود از یکشنبه مرخص شد دیشبم اکسیژن نزد خ کم امشبب حالش بد شد

شفای همه ی مریضا صلوات
داره نوسان داشت ۸۰ میشد ۹۵میشد ۸۸ میشد اخر گفتن ببریم اتفاقات

عزیزم😔

منطورم کپسول اکسیژن  بود    اخه   هرکس بستری میشه اصولا تامدتی کپسول براش  توخونه  میارن   چون  قطعااااتنگی نفس باهاش میمونه مدتها ....خاله دوستم بعد یماه بستری  مرخص  ک شد تایکماه  کپسول اکسیژن توخونه براش اوردن    واجبه بنطرم

اینجوری نیازی   ب بیمارستان رفتن‌پیدانمیکردن مجدد

بعضیهارونمیشه قانع کرد باید ب نفهمیشون احترام  گذاشت 🙂😏
۸۰ ب بالا درگیری داشته بخدا تو شهر غریب گیر کردیم همش خوب بود از یکشنبه مرخص شد دیشبم اکسیژن نزد خ ک ...

نترس خوب میشه طبیعیه دورشو گذرونده دیگ مهم اینه اونم میگذزه الام من نامزدم گرفته تموم شده هنو گلو درد و سرفه داره...دعا کن نگران نباش من حسم قویه حسم مثبته ب مادرت

@نی_نی_یار_شب  

نی نی یار عزیز چرا تاپیک من ترکوندی از واکسن بود نطر سنجی ساده خیلی زشته اخه چراااا ب چ دلیل تعطیل کردی حداقل قفل میکزدی🙂🙂

داریم ۴تا اندازع ۱۰۰ لیتر اکسیژن داریم  

ای بابا 

باوجود  اون اکسیژنشون  انقدر پایین اومده بود  

طبیعی  هرچند  تنگی نفس   ولی خب  باید مدام اکسیژن بگیرن  ک‌نیفته اکسیژن خونشون   سعی کنن  ب پشت هم بخوابن

قرص زنجبیلم  خوبه  برابالابردن اکسیژن  ب شرطی ک فشار نداشته  باشن

ان شاالله ک  حالشون  خوب بشه برگردن همین امشب عزیزم

براشون صلوات میفرستم

🙏🙏🙏

بعضیهارونمیشه قانع کرد باید ب نفهمیشون احترام  گذاشت 🙂😏