2777
2789
عنوان

نماز شب خونا ..

6883 بازدید | 194 پست

از کجا شرو شد؟ 

من خیلی بی همت بودم.گاها میدیدم تاپیکای نماز شب یا تاپیک افرادی ک اهل ذکر هستن.. حتی یادمه یکی از همسایه هامون رو ک دائم الذکر بود رو درک نمیکردم.قضاوتش میکردم پیش خودم میگفتم افسردست. بنده خدا شوهرش ..البته از حق نگدریم ب خودش نمیرسید ظاهر خانومانه نداشت (نمیشناسین میگم) ولی اون زمان درک نمیکردم این ذکر دائمش نوره ک سرتاسر دنیا و آخرتش رو گرفته .

از زمانی ک برنامه ی زندگی پس از زندگی رو دیدم یه شوق عجیبی افتاد توی دلم .. دوس داشتم خوب بشم .. ب انسانیت نزدیک بشم .. جبران کنم .. غنیمت بشمرم لحظه هامو .. ب خودم اومدم دیدم دارم نماز شب میخونم .. خواب ب چشمم نمیومد مبادا از نماز شب و صبحم جا بمونم ..

احساس میکنم عمیقا عوض شدم .. انگار معصومیت از دست رفتم داره بهم برمیگرده .. انگار دارم ب فطرتم ب دوران بچگیم برمیگردم .. انگار دارم هر روز ب خود واقعیم نزدیک تر میشم ..

هنوزم پر از اشتباهم ولی مهم اینه ک برای خوب شدن ذوق دارم.

هر زمان احساس کنم روحم رو کسالت گرفته کتاب صوتی آنسوی مرگ رو گوش میدم .. مث پاوری ک شارژ میشه .. دوباره با انرژی چند برابر برمیگردم ..فایلای آخرمه باید کتاب جدید لود کنم .باید تغذیه روحم رو قطع نکنم.

چقدر حرف زدم😅 دوس داشتین از تجربیاتتون بگین

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میشه  دعا کنید مامان شم از زخم زبون خسته شدم😢😢😢

ب حکمتش دل بسپر عزیزم

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ
یه مدت مشکل داشتم افسردگی گرفته بودم نماز شب نجاتم داد هرکی میخونه منو دعا کنه بچه سالم به دنیا بیار ...

وقتی بارداری آرامش داشته باش عزیزم روحت مستقیما با بچت در ارتباطه .. خدا بچه ی سالم و صالح بده بهت

منم همین حس هارو دارم،قبول داری خیلی وقتا عمرمون به چیزهای الکی هدر رفته؟زندگی ما جاویدانه بدنمون که ...

من همیشه دوس داشتم ذات خوبی داشته باشم و راه درست رو برم ولی الان میبینم خیلی جاها رو اشتباه رفتم.و واقعا آره درست میگی .. کاش از اول عمرم ذکر بود روی زبونم و خیلی چیزای دیگه.. ولی بازم شکر میکنم خدا رو ک تا فرصتی هست منو ب خودم برگردوند و رهام نکرد

خدایاااا معجزه کنه برام منم میخام نماز شب بخونم التماس دعا همگی 

از امشب شرو کن عزیزم.هر قدرش ک همتت میشه.من احساسم اینه ک اعتیاد داره چند شب ک بخونی برای ترکش اذیت میشی

چقدر حرفات شبیه حرفای دل من‌بود

منم‌نفهمیدم چی شد ولی بسمت نمازشب و خیلی اعمال قشنگ دیگه کشیده شدم. بنظرم دعوت خدای مهربون بود

توی قرآن بارها گفته هرکی رو بخوام هدایتش میکنم💚 

خودش کمکم کرد و مسیرم رو عوض کرد. شکرررش

برای شما هم بهترین عاقبت رو آرزو دارم🌹🍃

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
سلام بنده هم داعم الذکر بودم قبلا چیزیو فهمیدم که نه میشه با گفتن و نه توضیح دادن فهموند به کسی ...

سلام.چرا قبلا؟الان نیسین؟