2777
2789
عنوان

معده

146 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من ی مشکلی دارم ممنون میشم کمکم کنید من وقتی شبا غذا میخورم یا حتی ظهر ولی اکثرا شبا نفس تنگی میگیرم و الان هم پشت کتفم درد می‌کنه و قفسه سینم یعنی درد شدید ندارم تیر می‌کشه گاهی میترسم نکنه کرونا لعنتی باشه همش انگار ی چیزی تو گلومع و غذا مونده تو گلوم الان هم قبل پریودم هست کلا خیلی استرسی شدم ممنون میشم کمک کنید خواهشاً دیگه علائمی ندارم ک بخوام ب کرونا ربط بدم گاهی هم دهنم ترش میشه رژیم لاغری دارم و سالاد میخورم البته فلفل و سبزی و پیاز هم میخوردم نمی‌دونم چم شده واسه معدمه یا چیز دیگه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

البته به خاطر استرسم هست فک کنم آدم استرسی هستید

دارم دیونه میشم از استرس ک نکنه کرونا باشه و ریم درگیر باشه یا چیزیم باشه بمیرم آخه من هر روز کلی پیاده روی میکنم اگه ریه ام مشکل داشته باشه یا کرونا باشه نمیتونم درسته؟

از کجا می‌دونی ؟انقدر زیاده روی کردم تو خوردن فلفل و ترشی اینجوری شدم 

عزیزم من از بدو تولد تا حالا رفلاکس دارم مامانمو ممکنه نشناسم ولی رفلاکس و میشناسم . 

این نیز بگذرد 
عریزم میشه بیشتر راهنمایی کنید یعنی الان درد پشت طبیعیه

همه علائم رفلاکسه نگران نباش .

ترشی ، فلفل ، مرکبات ، شکلات ، چای ، گوجه ، سیر ، پیاز همه رو بذار کنار . فعلا میوه خام و سبزی هم نخور ‌. زیر سرت و موقع خواب ۱۵ سانت بلند کن ، نیم ساعت قبل غذا حین غذا تا ۱/۵ ساعت بعد غذا آب نخور ‌. تا ۳ ساعت بعد غذا دراز نکش . نوشابه نخور .

این نیز بگذرد 
همه علائم رفلاکسه نگران نباش . ترشی ، فلفل ، مرکبات ، شکلات ، چای ، گوجه ، سیر ، پیاز همه رو بذار ک ...

خب عزیزم دیگه باید چیکار کنم مرسی از راهنمایی هات دارم دیونه میشم دیگه 

خب عزیزم دیگه باید چیکار کنم مرسی از راهنمایی هات دارم دیونه میشم دیگه 

نگران نباش بابا چیز خاصی نیست . صبح هم ناشتا یه پنتوپرازول ۲۰ بخور اسیدو مهار کنه فعلا . قبل خوابم دو قاشق شربت معده بخور همین . 

دوباره تکرار کنم هیچی نیست نگران نباش من همه ی این مراحل و گذروندم بهت میگم. 

این نیز بگذرد