2777
2789
اگه نمیرم هم فراموش میکنن و زندگیشونو میکنن پس بهتره حدقل بفهمن کیو از دست دادن یکم پشیمون شن

جون خودتو بگیری فقط چون اونا عذاب وجدان بگیرن؟ 

حداقل دلیل بهتری داشته باش ن ادمایی ک بعد مرگت سرسفره ب فکر اینن نوشابه زرد بخورن یا سیاه 

.. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگگن هم مامانم هم بابام 🥲 دلم شکست  بخاطر این حرفشون چش هیچ مردی ندارم

سعی کن به ازدواج فکر نکنی به سر کار رفتن و مستقل شدن 

فکر کنی و براش تلاش کن

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
خاک سرده شاید ماه اول اذیت شن ولی بعدش زندگی زیباست و همچنان جریان داره شاید سالی یبار بیان سرخاک یه ...

منم همینو می‌خوام دیگه 😅تا وقتی زنده هستم هیشکی یادی ازم نمیکنه نمیاد سراغم شاید اون موقع بیان..دلم تنگ شده

من خودم سلطان خودکشیم بابااااا ولی تهش هیچی نیست 😂واقعا ارزش نداره همیشع شکر میکنم خدارو ک زنده مون ...

یه کاری کردی خدا خواستت به هلاکت نرفتی 

خودکشی مرگ جسم تنها نیست روحت رو به شیطان فروختی

وبعد ببین چه بلایی ابدی وهمیشگی سرش میاد

پناه بر خداااا

حتی اگه برم جهنمم دلم نمی خاد تو این دنیا باشم

فکر میکنی. زندگی پس از زندگی خودکشی. رو سرچ کن.  ببین چی می گن.  . خانمه به خودکشی فکر کرده بود بعد خواب مرگش رو دیده بود.  . اینقدر عذاب دیده بود که وقتی بیدار شد موها و ابرو   یک طرفش کامل سفید شد. اونا میگن هرکی خودکشی  کنه همون چیزی که تو دنیا عذابش میداده تو اون دنیا هم عذابش میداده

کادویی جهیزیه گلدان و شمعدان ابگز  ظروف سرامیک و دکوری. انواع مدل مجسمه پلی استر  فروش کلی و جزئی  قیمت کف،   آدرس مصلی ‏سرخس۲ -ولایت۱۲نبش شهید محمدی۳
منم همینو می‌خوام دیگه 😅تا وقتی زنده هستم هیشکی یادی ازم نمیکنه نمیاد سراغم شاید اون موقع بیان..دلم ...

اونموقع اصلا نمیان.از پدر مادر عزیزتر مگه کسی هست ببین الان پدربزرگ مادربزرگامون نیستن بابا مامانامون چن وقت یبار میرم سرخاکشون.به این چیزا فک نکن.براچی منتظری کسی دلش برات تنگ شه از زندگی لذت ببر اول آخرش مرگه پس زندگی کن

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
اونا شیاطین بودن نزدیک شدن کیف کردن از فکرش وجرات پیدا کردن نزدیک شن

آره متاسفانه

کادویی جهیزیه گلدان و شمعدان ابگز  ظروف سرامیک و دکوری. انواع مدل مجسمه پلی استر  فروش کلی و جزئی  قیمت کف،   آدرس مصلی ‏سرخس۲ -ولایت۱۲نبش شهید محمدی۳

‌منم قبلا جرعتشو نداشتم ولی الان دیگ نمی‌ترسم چون واقعا دلم میخواد بمیرم 

اگ قلبمم منت تپیدن بزاره درش میارم                                         شاید  تنها کسیو ک فراموش نکنم تویی
من همیشه ب فکر درس و مستقل شدن بودم  با این حرفی ک گفتن مصمم تر هم میشم 🥲

آفرین انشالله موفق باشی

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن