111111111bita مدیر عضویت: 1400/01/29 تعداد پست: 96 عنوان خودکشی | مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 80 پست افسردگی گرفتم خیلی دلم می خواد خودمو بکشم ولی جرعتشو ندارم هر روز الکی گریم میگیره 1400/06/19 | 01:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گالری_مهرمشهد عضویت: 1400/06/10 تعداد پست: 988 منم همینو میخوام دیگه 😅تا وقتی زنده هستم هیشکی یادی ازم نمیکنه نمیاد سراغم شاید اون موقع بیان..دلم ... یه مدت برو خونه یکی از اقوام یا دانشگاه دور. . همچین تحویل ت بگیرن. . خودکشی چزاااااااا کادویی جهیزیه گلدان و شمعدان ابگز ظروف سرامیک و دکوری. انواع مدل مجسمه پلی استر فروش کلی و جزئی قیمت کف، آدرس مصلی سرخس۲ -ولایت۱۲نبش شهید محمدی۳
maral_mma78 عضویت: 1398/08/10 تعداد پست: 601 یه مدت برو خونه یکی از اقوام یا دانشگاه دور. . همچین تحویل ت بگیرن. . خودکشی چزاا ... فقط میخوام اون بیاد😔اون بیاد خوب میشم:)
گالری_مهرمشهد عضویت: 1400/06/10 تعداد پست: 988 فقط میخوام اون بیاد😔اون بیاد خوب میشم:) بگذار زمان بگذره. یک سال دو سال هم نه. پنج سال دیگه به درد هایی که از جداییت کشیدی پوزخند می زنی. و میگی خدا رو شکر بهترین رو برام رقم زدی کادویی جهیزیه گلدان و شمعدان ابگز ظروف سرامیک و دکوری. انواع مدل مجسمه پلی استر فروش کلی و جزئی قیمت کف، آدرس مصلی سرخس۲ -ولایت۱۲نبش شهید محمدی۳
maral_mma78 عضویت: 1398/08/10 تعداد پست: 601 بگذار زمان بگذره. یک سال دو سال هم نه. پنج سال دیگه به درد هایی که از جداییت کشیدی پوزخند می ... نمیخندم ۷ساله عاشقم فراموش نمیشه
گالری_مهرمشهد عضویت: 1400/06/10 تعداد پست: 988 نمیخندم ۷ساله عاشقم فراموش نمیشه عشق تا پنج سال دوام داره. چطور هفت سال ه به نظرم داستان زندگی ات رو بنویس منم تگ کن. کنجکاو شدم کادویی جهیزیه گلدان و شمعدان ابگز ظروف سرامیک و دکوری. انواع مدل مجسمه پلی استر فروش کلی و جزئی قیمت کف، آدرس مصلی سرخس۲ -ولایت۱۲نبش شهید محمدی۳