2777
2789
خب فایدش چیه عذاب وجدان اونا شاید تا یه مدت دلتو خنک کنه بعدش همونا هم فراموشت میکنن و زندگی خودشون ...

اگه نمیرم هم فراموش میکنن و زندگیشونو میکنن پس بهتره حدقل بفهمن کیو از دست دادن یکم پشیمون شن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتی اگه برم جهنمم دلم نمی خاد تو این دنیا باشم

جهنم داریم تا جهنم ... ببین تمام گناهکارا یه روز بخشیده میشن بعد ۹۰۰ سال ۱۰۰۰۰ سال ولی کسی که خودکشی میکنه بینهایته زجرش ... کلا اگه بخونی مدل جهنمشون خیلی متفاوتو بدتره .. من یک زمان زیاد تحقیق کردم برای خودکشی ... باور کن ادم هرجایییی باشه هر اتفاقی براش افتاده باشه بازم ته تهش میتونه تا حدودی زندگیشو درست کنه و حالشو بهتر کنه ... بخودت یکم زمان بده ... چیزاییکه حالتو بهتر میکنه ببین سعی کن با یکی درمیون بذاری حالتو که مواظبت باشه ... کتاب های خوبی هم هست ک بهت کمک میکنه مثل کتاب راز(قانون جذب) یا کتابهای نویسنده ای بنام کاترین پاندر ..کتاب چشم دل بگشا ... کتاب چهار اثر اسکاول شین ... کتاب جز از کل ..💗حال خوندنشم نداشتی catbox نصب کن صوتیشونو گوش بده 

آخه من سنی ندارم همش ب فکر درسم ریزه میزه هم هستم نمیدونم بر چه اساسی اینو گفتن از شوک زیاد گریم گرف ... : /discussion/topic/7223954/%d8%ae%d9%88%d8%af%da%a9%d8%b4%db%8c?postId=207116265

چون اون زمان خودشون سن کم ازدواج کردن حتما بابت این فک کرده میمونی رو دستش.. دلگیر نشو بزن به شوخیو خنده یه گوشت در باشه اون بکی دروازه فقط بخند کلا بعد یمدت باهات حال میکنه سنتم برسه خواستگار بیاد دلش نمیاد بری 

میگگن هم مامانم هم بابام 🥲 دلم شکست  بخاطر این حرفشون چش هیچ مردی ندارم

منم از همه مردا متنفرم هیچ وقت ازدواج نمیکنم منم خیلی وقتا از دست مامانم دلم میشکنه ولی هیچی نمیگم

عوضش باعث و بانیاش عذاب وجدان میگیرن :)

خاک سرده شاید ماه اول اذیت شن ولی بعدش زندگی زیباست و همچنان جریان داره شاید سالی یبار بیان سرخاک یه فاتحه بدن

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است