2777
2789
منم امروز فکرم رف سر خود کشی وقتی مامانم گف مخام همین الان هر خاستگاری اومد بدمش و یه نون خور کم تر ...

عزیزم بزن به خنده و شوخی بگو اگه خواستگار پیدا شد سلام منم برسون و قهقهه بزن .. ببینه میخندیو خونسردی دیگه همچین حرفی نمیزنه گلم متاسفانه بعضی پدرومادرا کم تحملن سعی کنیم ماها در آینده مادرای صبوری باشیم😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بزن به خنده و شوخی بگو اگه خواستگار پیدا شد سلام منم برسون و قهقهه بزن .. ببینه میخندیو خونسرد ...

آخه من سنی ندارم همش ب فکر درسم ریزه میزه هم هستم نمیدونم بر چه اساسی اینو گفتن از شوک زیاد گریم گرفت

نقژه نقطه نقطه   
همه جاش😂😂ادم وقتی یک بار بدنیا میاد یک بار این زندگیو تجربه میکنه چرا باید بفکر خود‌کشی باشه؟؟؟واق ...

نه اسمش کم آوردن ان اشالله هیچوقت کم نیاری تا بفهمی

لایک نکنید                      
حتی اگه برم جهنمم دلم نمی خاد تو این دنیا باشم

تحمل عذاب جهنم سخت تر از چیزیه که ما فکر میکنیم

ما اصلا نمیتونیم تصور کنیم چجوریه

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 

دوست عزیز من به شما میگم ای حرفو اما بدون نه شعار نه شعر روز های سخت همیشه هست واسه همه واسه هرکی بر اساس طریفیتش اما مهم اینه چجوری این روزهارو سپری کنی من به خدا خیلی ایمان دارم بهش توکل کن توسل کن مطمئنا بهترین رو پیش روت میزاره اگه انقدر حالت بده که فکر خودکشی به این فکر کن و قب تی زمان بگذره به این اتفاق های بد میخندی من اینو میدونمو مگمحتی به یه جایی میرسی که یادت میره حال بد امروزت واسه چی بود 

نه اسمش کم آوردن ان اشالله هیچوقت کم نیاری تا بفهمی

من خودم سلطان خودکشیم بابااااا ولی تهش هیچی نیست 😂واقعا ارزش نداره همیشع شکر میکنم خدارو ک زنده موندم واقعا

مَن بِ قُربآنِ خُدآ چون کِ مَرآ غَمگین دید بَهرِ خوشحآلیهِ مَن دَر دِلَم اَندآخت طُ را...