2777
2789
باش امیدوارم اونکاری که کردیو بتونی جبران کنی.. بعضی چیزارو دیگه نمیشه جبران کرد ولی خب سعیتو بکن

تمام تلاشم رو میکنم جلوی ضرر بزرگ رو بگیرم و بتونم کمی جبران کنم...دعای شب و روزم اینه ..خدا کمکم کنه...تو هم برام دعا میکنی؟💕💕💕

اونی که تو هم ازش شاکی هستی همون فاطی پگاه هست؟

فرقی داره کی بوده؟😂

غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تمام تلاشم رو میکنم جلوی ضرر بزرگ رو بگیرم و بتونم کمی جبران کنم...دعای شب و روزم اینه ..خدا کمکم کن ...

من؟

چرا من؟

😂بگو پگاه واست دعا کنه 

دلش پاکه

غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•

😂😂😂 دنیارو فتح کردن انگار 😂💔

دقیقن انگار چخبرعههه براشون

فرکانساتونو بزارید رو حال خوب و شادی                   غصه بخوری میگذرد بخندی هم میگذره  پس بخند و شکر کن  بزار تو فرکانس شادی قرار بگیری  اگه میبینی زندگیت رو دوست نداری فرکانست رو عوض کن  
دقیقن انگار چخبرعههه براشون

اینم یکی از اپشنای پسراستا 😂💪🏻

دخترا وقتی رل میزنن دوس پسرشونو قایم میکنن معمولا 😂

ولی پسرا دوس دخترشونو نشون میدن به بقیه تا تاییدیه بگیرن 😂😂💔

« من 

حالا خوشم میاد همون دختره بعد یسال پسره ولش کرد ولی خب امار گلکاریاش میرسید 

سر امتحان نهاییا چن دفعه با خنده اومد سمتم که سلام زری 

منم عادی گفتم سلام پوکر فیس شد دیگه نپلیکید به دس پام

فرکانساتونو بزارید رو حال خوب و شادی                   غصه بخوری میگذرد بخندی هم میگذره  پس بخند و شکر کن  بزار تو فرکانس شادی قرار بگیری  اگه میبینی زندگیت رو دوست نداری فرکانست رو عوض کن  
غلط کرده نیاد ... اگه برنگرده نمی بخشمش...❤😞

اووه یعنی تا این حد دوستش داری که تو تاپیک اخرت قسم خوردی به جون خودت؟

اینم یکی از اپشنای پسراستا 😂💪🏻 دخترا وقتی رل میزنن دوس پسرشونو قایم میکنن معمولا 😂 ولی پسرا دو ...

خبر نداری که جواب چتاشونو با دوستاشون هماهنگن🤣🤣🤦🏻‍♀️همه فروارد میشه برا هیت ژولی🤣🤣