2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤣🤣🤣برا خودم تموم شد غصه شو همون روز خوردمو تموم

😂😂😂نه نه دمت گرم خوشم اومد

غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•

فقط خدا منو ببخشه و تاوان ندم ...چون واقعا از عمد نبود💔

عشق و عاشقی بود؟

غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•

😂😂😂نه نه دمت گرم خوشم اومد

قربانا♥️

فرکانساتونو بزارید رو حال خوب و شادی                   غصه بخوری میگذرد بخندی هم میگذره  پس بخند و شکر کن  بزار تو فرکانس شادی قرار بگیری  اگه میبینی زندگیت رو دوست نداری فرکانست رو عوض کن  
ولی من فهمیدم که بخاطر دوس پسرش بود هرچقدر مامانم اینا پرسیدن چرا قهر کردید نگفتم که همیشه دختر خوبه ...

تو خوبی کردی باز

رفیق من اومد پیش اون یکی دوستام بد گفت

گفت الم بلم

دم اونا هم گرم گفتن اگه اینطوره چرا فقط تو اینارو میگی ما ازش هیچی ندیدیم ؟ 

« من 
ولی فاطی من ارزششو داشت ... کلا دونفر تو زندگیم خیلی ارزش دارن یکی فاطی یکی عاشق خنده 😞💔💔💔

😂😂😂😂یا من یا فاطی ..!؟

بنظرم بعضیا ارزششو ندارن فقط ما دیر میفهمیم 👌

افرین دقیقن ولی خب خوبه که بالاخره میفهمیم

فرکانساتونو بزارید رو حال خوب و شادی                   غصه بخوری میگذرد بخندی هم میگذره  پس بخند و شکر کن  بزار تو فرکانس شادی قرار بگیری  اگه میبینی زندگیت رو دوست نداری فرکانست رو عوض کن  
بیخیال💕✌

باش

امیدوارم اونکاری که کردیو بتونی جبران کنی..

بعضی چیزارو دیگه نمیشه جبران کرد

ولی خب سعیتو بکن

تو خوبی کردی باز رفیق من اومد پیش اون یکی دوستام بد گفت گفت الم بلم دم اونا هم گرم گفتن اگه اینطو ...

دمشون گرم

منتفرم از دخترایی که تا به یه پسر دوس میشن خودشونو گم میکنن عح