😂نه چرا ناراحت باشم نمیشه که کسیو به زور نگه داشت! میخواست بره رفت جلوشو که نمیتونستم بگیرم نار ...
اوم از دوستان صمیمی با سابقه 9/10سال دوستی ولی اهمیت نده
فرکانساتونو بزارید رو حال خوب و شادی غصه بخوری میگذردبخندی هم میگذرهپس بخند و شکر کنبزار تو فرکانس شادی قرار بگیریاگه میبینی زندگیت رو دوست نداری فرکانست رو عوض کن
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
میگم یه دوستی داشتم ع پیش دبستانی باهم بودیم تهش خودش مسقره کرد کات کردیم صمیمی بودیم دختر بودعاا رفت وامد داشتیم ایشش
فرکانساتونو بزارید رو حال خوب و شادی غصه بخوری میگذردبخندی هم میگذرهپس بخند و شکر کنبزار تو فرکانس شادی قرار بگیریاگه میبینی زندگیت رو دوست نداری فرکانست رو عوض کن
منم از این بی معرفتیا دیدم فک کن رفیقی که ۵ سال باهم بودین خودشم صبح تا شب حرف میزدین اخرین حرفی ک ...
ولی من فهمیدم که بخاطر دوس پسرش بود هرچقدر مامانم اینا پرسیدن چرا قهر کردید نگفتم که همیشه دختر خوبه بمونه
😂😂😂با این لحنی که تعریف کردی جای اینکه ناراحت شم خندم گرفت🤣
🤣🤣🤣برا خودم تموم شد غصه شو همون روز خوردمو تموم