😂نه چرا ناراحت باشم نمیشه که کسیو به زور نگه داشت! میخواست بره رفت جلوشو که نمیتونستم بگیرم نار ...
اوم از دوستان صمیمی با سابقه 9/10سال دوستی ولی اهمیت نده
فرکانساتونو بزارید رو حال خوب و شادی غصه بخوری میگذردبخندی هم میگذرهپس بخند و شکر کنبزار تو فرکانس شادی قرار بگیریاگه میبینی زندگیت رو دوست نداری فرکانست رو عوض کن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میگم یه دوستی داشتم ع پیش دبستانی باهم بودیم تهش خودش مسقره کرد کات کردیم صمیمی بودیم دختر بودعاا رفت وامد داشتیم ایشش
فرکانساتونو بزارید رو حال خوب و شادی غصه بخوری میگذردبخندی هم میگذرهپس بخند و شکر کنبزار تو فرکانس شادی قرار بگیریاگه میبینی زندگیت رو دوست نداری فرکانست رو عوض کن
منم از این بی معرفتیا دیدم فک کن رفیقی که ۵ سال باهم بودین خودشم صبح تا شب حرف میزدین اخرین حرفی ک ...
ولی من فهمیدم که بخاطر دوس پسرش بود هرچقدر مامانم اینا پرسیدن چرا قهر کردید نگفتم که همیشه دختر خوبه بمونه
😂😂😂با این لحنی که تعریف کردی جای اینکه ناراحت شم خندم گرفت🤣
🤣🤣🤣برا خودم تموم شد غصه شو همون روز خوردمو تموم