2777
2789
نه ... بی معرفتی کردم ولی نمیخواستم....شب و روز گریه میکنم به خاطر غلطی که کردم....💔💔💔

اوه 😐

چرا کردی اون کارو؟

دلیلت چی بود؟

بی معرفتی کردنت کجا شب و روز گریه کردنت کجا..

غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•

😂نه چرا ناراحت باشم نمیشه که کسیو به زور نگه داشت! میخواست بره رفت جلوشو که نمیتونستم بگیرم نار ...

اوم از دوستان صمیمی با سابقه 9/10سال دوستی ولی اهمیت نده

فرکانساتونو بزارید رو حال خوب و شادی                   غصه بخوری میگذرد بخندی هم میگذره  پس بخند و شکر کن  بزار تو فرکانس شادی قرار بگیری  اگه میبینی زندگیت رو دوست نداری فرکانست رو عوض کن  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نفهمیدم 

چیشد؟

غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•

نفهمیدم  چیشد؟

میگم یه دوستی داشتم ع پیش دبستانی باهم بودیم تهش خودش مسقره کرد کات کردیم صمیمی بودیم دختر بودعاا رفت وامد داشتیم ایشش

فرکانساتونو بزارید رو حال خوب و شادی                   غصه بخوری میگذرد بخندی هم میگذره  پس بخند و شکر کن  بزار تو فرکانس شادی قرار بگیری  اگه میبینی زندگیت رو دوست نداری فرکانست رو عوض کن  

منم از این بی معرفتیا دیدم

فک کن رفیقی که ۵ سال باهم بودین خودشم صبح تا شب حرف میزدین

اخرین حرفی که بهم گفت این که امیدوارم هیچ کجای زندگیم نبینمت

هیچوقتم نفهمیدم چرا

« من 
تمام تلاشم رو میکنم جبران کنم ولی نمیشه....فقط باید فراموشم کنه....همه ی دعام اینکه منو ببخشه و زود ...

چرا میشه...

شاید بی معرفتیت قابل جبران باشه

من الان حاضرم جونمو بدم اما فاطیم برگرده...

می دونی به خاطر رفتنش چند شب گریه کردم؟

چندروز تب داشتم ولی به هیچ کس نگفتم...😞💔

...
اشتباه کردم...نمیخواستم...ولی کاریه که شده...💔

اوهوم

زندگی گاهی مارو تو شرایطی میزاره که ناخواسته کاری رو میکنیم که بعد ها ازش پشیمون میشیم

اونم بدجور

میگم یه دوستی داشتم ع پیش دبستانی باهم بودیم تهش خودش مسقره کرد کات کردیم صمیمی بودیم دختر بودعاا رف ...

😂😂😂با این لحنی که تعریف کردی جای اینکه ناراحت شم خندم گرفت🤣

منم از این بی معرفتیا دیدم فک کن رفیقی که ۵ سال باهم بودین خودشم صبح تا شب حرف میزدین اخرین حرفی ک ...

ولی من فهمیدم که بخاطر دوس پسرش بود هرچقدر مامانم اینا پرسیدن چرا قهر کردید نگفتم که همیشه دختر خوبه بمونه

😂😂😂با این لحنی که تعریف کردی جای اینکه ناراحت شم خندم گرفت🤣

🤣🤣🤣برا خودم تموم شد غصه شو همون روز خوردمو تموم