جنتلمردجدید مدیر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 850 عنوان جواب 😂💔 | مشاهده متن کامل بحث + 1106 بازدید | 229 پست دیگه دایرکت کسی نمیره مطمعنم 😂😂💔🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀 « من 1400/06/19 | 00:44 16 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پگاه_پریشانی عضویت: 1400/03/27 تعداد پست: 4192 اوووم 💔 مرام چیز خوبیه کاش بعضیا با مرام باشن ... آرهمرامو فقط یه نفر داشته برام تاحالا اگه فاطی نمی رف دو نفر می شدن ...
جنتلمردجدید مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 850 آره مرامو فقط یه نفر داشته برام تاحال ا اگه فاطی نمی رف دو نفر می شدن درسته فاطی رو نمیشناسم ولی هعععی 💔🥺 « من
عاشق__خنده عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 19789 اوو ...پس ازش ناراحتم هستی؟ بیمعرفتی بد دردیه✌💔 😂نه چرا ناراحت باشمنمیشه که کسیو به زور نگه داشت!میخواست بره رفتجلوشو که نمیتونستم بگیرمناراحت باشم نباشم هم فرقی ندارهچیزی هست که شدهپس سعی میکنم ناراحت نباشم و واسم مهم نباشه که البته همینطورم هسبی معرفتی دیدی؟ غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•
پگاه_پریشانی عضویت: 1400/03/27 تعداد پست: 4192 درسته فاطی رو نمیشناسم ولی هعععی 💔🥺 هعی😞💔@گامبی_وزیر ...
جنتلمردجدید مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 850 اسی اخر تاپیکت تراژدی شد😅😅😅💔💔💔 اره 😂😂😂 « من
نیلوفر،جون عضویت: 1400/05/06 تعداد پست: 786 😂نه چرا ناراحت باشم نمیشه که کسیو به زور نگه داشت! میخواست بره رفت جلوشو که نمیتونستم بگیرم نار ... نه ...بی معرفتی کردم ولی نمیخواستم....شب و روز گریه میکنم به خاطر غلطی که کردم....💔💔💔
دختر_تخس عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 7971 😂😂😂😂 دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
جنتلمردجدید مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 850 نه ... بی معرفتی کردم ولی نمیخواستم....شب و روز گریه میکنم به خاطر غلطی که کردم....💔💔💔 بیخیال باو 😄💪🏻 « من
پگاه_پریشانی عضویت: 1400/03/27 تعداد پست: 4192 نه ... بی معرفتی کردم ولی نمیخواستم....شب و روز گریه میکنم به خاطر غلطی که کردم....💔💔💔 تا وقت داری برگرد جبران کن مثه دوسته ما نباش...❤ ...