سلام_بد مدیر استارتر عضویت: 1399/09/23 تعداد پست: 1090 عنوان کسی که واکسن میزنه بلافاصله کرونا خفیف میگیره؟ 158 بازدید | 16 پست نمیدونم چرا بی حالم. تب دارم، حالت تهوع+ سر درد شدیددو روزه واکین زدم،دکترا بیاین نسخه بپیچیییین 1400/06/19 | 00:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mitschi عضویت: 1399/12/29 تعداد پست: 637 تا سه چهار روز داشتن این علایم طبیعیه اگر بعدش تبت قطع نشد و علایمت بیشتر شد باید بری دکتر
اسکاچ عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 14075 عوارض بعد از تزریقه آسترا زدی؟ منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست... اسکاچ سایت هستم❤
گل_لیلیوم عضویت: 1389/10/21 تعداد پست: 7400 تا سه روز اين علائم طبيعيهاگه بيشتر از سه روز شد برو دكتر ممكنه كرونا باشه.چه واكسنى زدى؟ گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"
نشمین24 عضویت: 1399/09/20 تعداد پست: 2588 منم مامانم امشب زده تب و لرز داره چی زدین شما؟؟ میگن بیشتر از 3 روز نباید طول بکشه در غیر این صورت حتما برید دکتر
سلام_بد مدیر استارتر عضویت: 1399/09/23 تعداد پست: 1090 عوارض بعد از تزریقه آسترا زدی؟ نه سینوفارم. نگران شدم و یکم تعجب کردم از حالم، چون سینوفارم خیلی عوارض کمتری نسبت به آسترا داره
سلام_بد مدیر استارتر عضویت: 1399/09/23 تعداد پست: 1090 تا سه روز اين علائم طبيعيه اگه بيشتر از سه روز شد برو دكتر ممكنه كرونا باشه. چه واكسنى زدى؟ سینوفارم عزیزم
سلام_بد مدیر استارتر عضویت: 1399/09/23 تعداد پست: 1090 منم مامانم امشب زده تب و لرز داره چی زدین شما؟؟ میگن بیشتر از 3 روز نباید طول بکشه در ... من سینوفارم عزیزم.مواظبش باشین و سعی کنبن خیلی نزدیکش نباشید.چدن بعد واکسن معمولا یه کرونا خفیف میگیرن، یهو مبتلا نشید شما
گل_لیلیوم عضویت: 1389/10/21 تعداد پست: 7400 نه سینوفارم. نگران شدم و یکم تعجب کردم از حالم، چون سینوفارم خیلی عوارض کمتری نسبت به آسترا داره نگران نباش منم ديروز زدم ديشب تب و لرز داشتم و بيحالى و كسالت و كمى تهوع تا امروز عصر گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"
گل_لیلیوم عضویت: 1389/10/21 تعداد پست: 7400 ضمنا واكسن اصلا و ابدا باعث كرونا نميشه و كسى كه واكسن زده ناقل نيست گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"
نشمین24 عضویت: 1399/09/20 تعداد پست: 2588 من سینوفارم عزیزم. مواظبش باشین و سعی کنبن خیلی نزدیکش نباشید. چدن بعد واکسن معمولا یه کرونا خفیف ... عزیزم ما حدودا 40 روز پیش هممون کرونا گرفتیم مامانم استرازنکا زده میگن عوارضش زیاده
سلام_بد مدیر استارتر عضویت: 1399/09/23 تعداد پست: 1090 نگران نباش منم ديروز زدم ديشب تب و لرز داشتم و بيحالى و كسالت و كمى تهوع تا امروز عصر ایشالا بهتر میشی❤قسمت بدش میددنی کجاس؟اینکه نمیتونم بخوابمممم😐حالا روزای دیگع عین چی خوابما ولی این دو روز که واکسن زدم بیحالم یلحظه ام خوابم نمیبره تو روز،شبم فوقش ۵ ۶ ساعت میخوابم😐
سلام_بد مدیر استارتر عضویت: 1399/09/23 تعداد پست: 1090 ضمنا واكسن اصلا و ابدا باعث كرونا نميشه و كسى كه واكسن زده ناقل نيست نهمنظورن این نبود که ناقل هست. شنیدم که بعد واکسن احتمال اینکا کرونا خفیف بگیری زیاده
گل_لیلیوم عضویت: 1389/10/21 تعداد پست: 7400 ایشالا بهتر میشی❤ قسمت بدش میددنی کجاس؟اینکه نمیتونم بخوابمممم😐 حالا روزای دیگع عین چی خوابما ولی ... ممنونمتو هم خوب ميشى عزيزم ديگه سه روز بشه تمومهمن امروز بهتر شدم گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"