2777
2789
عنوان

خيانت

148 بازدید | 6 پست

واقعا حیا و غیرت رفته، من سال 92 با یک آقا پسر کاملا موجه و مذهبی همکار بود، ایشون از من تو محل کار مون  خواستگاری کرد و چند جلسه رفتیم بیرون، کاملا رسمی، حتی دست هم نمی گرفتیم، خلاصه به خاطر حقوق خیلی پایین و اینکه هیچ آهی در بساط نداشت خانواده ام ردش کردند و اجازه خواستگاری آمدن ندادن بهش... 

خب

😍💗مامان دوتا فسقلی پنج و سه ساله که عاشقشونم مهربانترین مادرم 🦋.......به قول یه بزرگی 🌸💜 همون بزرگسالی باش ک تو بچگی دوس داشتی کنارت باشه 👏✨🌸💋 همسرم قشنگترین و نجیب ترین مرد دنیاست.. خدا جونم ممنونم بابت همه چیز 💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هم به حساب اینکه اون زمان پسر موجهی بود با خودم گفتم نمیدونه من متاهلم، بزار جوابش بدم و در حد یک چت کوتاه بگم ازدواج کردم، فکر کردم خودش صد درصد مجرده که دنبال من تو اینستا گشته 

در عجبم که وقتی گفتم متاهلم، گفت من هم 4 ساله ازدواج کردم، بعد که من خاستم خداحافظی کنم در کمال وقاحت از من خواسته که بیا قرار بزاریم و من خیلی دوست داشتم و تمام این سالها دنبالت بودم، 

میگم پس همسرت چی؟ میگه زندگی شخصی ام سر جاشه 

😬😬من همیشه عاشق تو بودم، من که میدونم دروغ میگفت ، من هم خداحافظی و بلاک کردم، ولی تعجب می‌کنم که جطور اینقدر خيانت برای مردها عادی شده، و... حالا با خودش نمیگه من که مردم هیچی، نمیگه این زن متأهله؟؟؟ 

متاسفانه هوس مذهبی و غیر مذهبی نمیشناسه البته که هیچ‌خیانتی هم توجیه نداره ولی منظورم اینه که نباید ...

و اینکه من فهمیدم این اینستاگرام واقعا خانمان براندازه، خیلی زندگی ها از همین طریق از هم میپاشه، 

قدیم شاید یکی رو دوست داشتن و فراموش میکردن، الان اینستا راه خيانت رو خیلی راحت کرده