2777
2789
عنوان

خيانت

148 بازدید | 6 پست

واقعا حیا و غیرت رفته، من سال 92 با یک آقا پسر کاملا موجه و مذهبی همکار بود، ایشون از من تو محل کار مون  خواستگاری کرد و چند جلسه رفتیم بیرون، کاملا رسمی، حتی دست هم نمی گرفتیم، خلاصه به خاطر حقوق خیلی پایین و اینکه هیچ آهی در بساط نداشت خانواده ام ردش کردند و اجازه خواستگاری آمدن ندادن بهش... 

خب

😍💗مامان دوتا فسقلی پنج و سه ساله که عاشقشونم مهربانترین مادرم 🦋.......به قول یه بزرگی 🌸💜 همون بزرگسالی باش ک تو بچگی دوس داشتی کنارت باشه 👏✨🌸💋 همسرم قشنگترین و نجیب ترین مرد دنیاست.. خدا جونم ممنونم بابت همه چیز 💞

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هم به حساب اینکه اون زمان پسر موجهی بود با خودم گفتم نمیدونه من متاهلم، بزار جوابش بدم و در حد یک چت کوتاه بگم ازدواج کردم، فکر کردم خودش صد درصد مجرده که دنبال من تو اینستا گشته 

در عجبم که وقتی گفتم متاهلم، گفت من هم 4 ساله ازدواج کردم، بعد که من خاستم خداحافظی کنم در کمال وقاحت از من خواسته که بیا قرار بزاریم و من خیلی دوست داشتم و تمام این سالها دنبالت بودم، 

میگم پس همسرت چی؟ میگه زندگی شخصی ام سر جاشه 

😬😬من همیشه عاشق تو بودم، من که میدونم دروغ میگفت ، من هم خداحافظی و بلاک کردم، ولی تعجب می‌کنم که جطور اینقدر خيانت برای مردها عادی شده، و... حالا با خودش نمیگه من که مردم هیچی، نمیگه این زن متأهله؟؟؟ 

متاسفانه هوس مذهبی و غیر مذهبی نمیشناسه البته که هیچ‌خیانتی هم توجیه نداره ولی منظورم اینه که نباید ...

و اینکه من فهمیدم این اینستاگرام واقعا خانمان براندازه، خیلی زندگی ها از همین طریق از هم میپاشه، 

قدیم شاید یکی رو دوست داشتن و فراموش میکردن، الان اینستا راه خيانت رو خیلی راحت کرده