2777
2789

خواهشا یگی بگه ایا مشکل  منو داشته؟ 

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

افتضاح ترین چیزیه که نجربش کردم

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

برازن داداشم که فوت کرده قران برداشتم بخونم حالا میشه کمک کنیدتااربعین تموم بشه  مرسی ازتون جز یک وسی رو خودم میخونم 💕💕🌺❤🌹اربعین چهلمشون هست😔خانما که لطف میکنن جزهاروبگن تا حذف کنم تا حالا جزهای ۱_۲_۳_۲۷_۲۹_۳۰_۵_۷_۱۰برداشته شده🌷❤

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه مدت تو خواب بختک میفتاد روم وحشتناک بود

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

من 😖😖

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
برازن داداشم که فوت کرده قران برداشتم بخونم حالا میشه کمک کنیدتااربعین تموم بشه  مرسی ازتون جز ...

عزیزم  بخدا من  قرانم خوب نیس خیلی مشکل دارم تو خوندنش  همین  مدیون میشم  ولی براش حمد سوره میخونم   تا جای ک میتونم. خدا رحمتشون کنه  روحش شاد. خدا ب شمام  سلامتی بده

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

بله من تا حالا چند بار تجربه ش کردم ، گوگل سرچ کن ،مقاله در موردش بخون ...اول که نترس ، بعد از چند ثانیه مغز و بدن با هم هماهنگ میشن ، چه بترسی یا نترسی روندش یکسانه...و اتفاق خاصی برات نمیفته... دلیلش هم استرس و تنش های روزانه ست

هیچی نیست پیش میاد سالی یکی دوبار بر ا همه دلیلشم پر خوری یا آشتفتگی افکاره

نه برا من  سالی نیس  تقرببا  هر روز بخدا اینقد اذیتم  کرده  بدنم بی جون شده

افتضاح ترین چیزیه که نجربش کردم

بقران منم  .خیلی اذیت نیشم  هر روز هست  دیگ  بریدم خواب   راحت ندارم.  جن باری  گفتم  بکش دیگ بگش  میخنده شگنجه ام میکنه 

❌توجه❌توجه

آموزش کامل انواع شمع تراپی فقط و فقط ‌۱۰۰ هزار تومان😳

آموزش انواع شمع تراپی: شمع تراپی بازگشت معشوق،جذب کسی که دوستش دارید یا جذب کراش،ازدواج با فرد مورد نظر،شفای مریض،پاکسازی،پاکسازی رابطه،افزایش مهر و محبت،افزایش رزق و روزی، دفع رقیب در رابطه،موفقیت تحصیلی،رفع دعا و طلسم،دیدار با کسی که دوست دارید‌ و....

همه این هارو با لطف و کمک خدا و قدرت شمع و شمع تراپی میتونید انجام بدید بصورت کاملا تضمینی و با آموزش تخصصی و خصوصی و با بهترین قیمت

شمع تراپی خودم هم انجام میدم برای کسانی که بخوان دوره های مختلف داره

دوره ۳ روزه ۴۰

دوره ۵ روزه ۶۰

دوره ۷ روزه ۸۰

دوره ۱۱ روزه ۱۲۰

دوره ۲۱ روزه ۲۲۰

در بین دوره ها دوره ی ۱۱ روزه بازدهی بالایی داره

آموزش و انجام فال پاسور

آموزش ۱۰ نوع فال پاسور فقط ۲۵۰

انجام فال احساسی با پاسور

بهش میرسید یا نه ؟رقیب دارید یا نه اتفاقات آینده و ..... برای اطلاع از قیمت فال ها مراجعه کنید

دوستانی که یک نفر را بیاورند هزینه نصف میشه براشون.

فقط به پیوی تلگرام زیر پیام دهید👇

https://t.me/mohi_14000

من یه مدت تو خواب بختک میفتاد روم وحشتناک بود

من بدبخت  هر روز تقریبا میفته ب طور  وحشتناک

همسرم یه بار تجربه کرده البته خودمم یک بار تجربه کردم اما همسرم واقعا چیزی که اومده روش نشسته و دیده

منم  دیدم  خیلی می بینمش  ختی  فشارم میده  جای دستاش می مونه ی بار  بند لباسمو در اوردپیجیده  بود گلوم  بخداوتدی خدا  راس میگم   ب رور  بلن شدم  بند  باز کردم

بله من تا حالا چند بار تجربه ش کردم ، گوگل سرچ کن ،مقاله در موردش بخون ...اول که نترس ، بعد از چند ث ...

خیلی راحبش خوندم  از 15سالگی دارم گلم  . یک سال چیه الان  26 سالمه