2777
2789
عنوان

بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 36 پست
دقیقا امروز و الان فکرم درگیر این موضوع بود من عفونت دارم یکم خارش گرفتم امروز خاروندم😐😂بعد ده دیق ...

ن بابا اونقدری راحت پاره نمیشه ببخشید تو رابطه اونقدر زور میزنن پاره شه نمیشه خودشم پرده اونحا نیس چی میخواد پاره شه فشاری که میارن اونجا پوستش میشکافه جر نیخوره خون میاد 

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا؟اخه خیلی کم بود خونش ترسیدم

ن بابا عزیز پوسته با کجا دیدی پوست اونجوری پاره شه هنه فرض میکنن یه چیزه نازک ماننده اصلا اونجوری نیس غشا هس دور واژنت خودشم میدونی خودش سوراخ داره چی پاره شه

دقیقا اصلا پرده نداره یعنی چی پرده خودشم با روش صحیح انجام شه از هیچ یکیشون خون نمیاد

دقیقا 

چون اینجا فقر فرهنگی وجود داره و آموزش های لازم برای رابطه داده نميشه آدما دچار سوءتفاهم میشن

میشه برای رسیدن به اهدافم یه صلوات مهمونم کنی؟ 😘 
اگه با زورو با فشار بکنن چرا نیاد مال من که ارتجاعی نیومد

اهان من یکم حساسم به پریودمم نزدیکه و ععونت دارم الان سوزش دارم اونقدر فکر کردم ولی نگاه کردم چیزی نشده فقط ترشحاتم پنیری شده که چند روزه اونجوریم 

زندگی پر از فراز و نشیبه باید بجنگی تا سر بلند بشی  

خدا لعنت کنه اون بیشعورایی که این وسواس بیمارگونه رو انداختن به جون دخترای بیچاره. 

نه عزیز من ، پاره نشده. اصلا چیز پاره شدنی ای وجود نداره. 

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

[QUOTE=207088601]دقیقا  چون اینجا فقر فرهنگی وجود داره و آموزش های لازم برای رابطه داده نميشه آدما دچار سوءتفاه ...[/QUOTEتنها بکارت نیس کلا هیچ چی رو اموزش نمیدن چه برسه به اون

دقیقا  چون اینجا فقر فرهنگی وجود داره و آموزش های لازم برای رابطه داده نميشه آدما دچار سوءتفاه ...

منم قبول دارم ولی نمیدونیم که با چجور خانواده ای طرف میشیم  بعضیا همون روز خواستگاری صریح میگن بریم معاینه 

خدا لعنت کنه اون بیشعورایی که این وسواس بیمارگونه رو انداختن به جون دخترای بیچاره.  نه عزیز من ...

ممنونم  ازت لخاطر ارزشی که دادی

منم قبول دارم ولی نمیدونیم که با چجور خانواده ای طرف میشیم  بعضیا همون روز خواستگاری صریح میگن ...

خب عزیزم اونا شعورشون و نشون ميدن و مطمئنا کسی دوست نداره با آدم های بیشعور وصلت کنه و همونجا جواب منفی میده

میشه برای رسیدن به اهدافم یه صلوات مهمونم کنی؟ 😘