2777
2789
عنوان

بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 36 پست
خب عزیزم اونا شعورشون و نشون ميدن و مطمئنا کسی دوست نداره با آدم های بیشعور وصلت کنه و همونجا جواب م ...

صد درصد که اونطوره خدا هیچ کسو با همچین بی فرهنگایی طرف نکنه

زندگی پر از فراز و نشیبه باید بجنگی تا سر بلند بشی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا لعنت کنه اون بیشعورایی که این وسواس بیمارگونه رو انداختن به جون دخترای بیچاره.  نه عزیز من ...

کاشکی میشد فهموند! 

الان میان یه سری میگن نه خیلیم هست چرا گمراه میکنی مردمو!! دخترا کادوپیچی شده تحویل پسری داده میشن که کل دنیارو فتح کرده

خب عزیزم اونا شعورشون و نشون ميدن و مطمئنا کسی دوست نداره با آدم های بیشعور وصلت کنه و همونجا جواب م ...

خواهر من بکارتش حلقوی تیغه ای بود بعدش شب عروسی تموم شد فرداش مامانم رفته میگه ملافه رو بده ابجیم گفته هیچی نیومد یکم خون ابه بود چی بدم بهم میگه ابجیم عروسیه تو از این کارا انجام بده من جلوشو میگیرم 😂😂😂😂😂😂

چقدر فکر‌میکنین! فکر کنین بیش از حد کار دستتون میده ورق که نیست پاره بشه

همونو بگو من حلم اقا چیزی نشده دردش میگن زیاده حلقوی واقعیه؟

کاشکی میشد فهموند!  الان میان یه سری میگن نه خیلیم هست چرا گمراه میکنی مردمو!! دخترا کادو ...

بخدا اونقدر که بعضی از زنها سر این مزخرفات گریبان میدرن، مردا اهمیت نمیدن . این خانه از پایبست ویرانه متاسفانه 😐

خود من خونریزی نداشتم شوهرمم اصلا نه تعجب کرد نه به روی خودش آورد . فقط یک ساعت بعدش توی دستشویی «خیلی عذر میخوام »  اندازه ی عدس فقط روی دستمال توالت یه حالت خونابه دیدم. کاغذ رو انداختم سطل زباله و فقط بدون قصدی اصلا، به شوهرم گفتم خون دیدم.اصلا بهش برخورد.برگشت گفت لازم نیست حرفای خاله خانباجیا رو تکرار کنی، که چی مثلا!در مورد من چه فکری کردی! و کلا موضوع فراموش شد 

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
بخدا اونقدر که بعضی از زنها سر این مزخرفات گریبان میدرن، مردا اهمیت نمیدن . این خانه از پایبست ویران ...

خداروشکر برای فهم شوهرتون👌🏼 و درک بالای خودتون

البته میدونین چیه فرهنگ ۱۰۰۰ ساله رو یکشبه نمیشه عوض کرد. این سایت مشت نمونه خرواری از جامعه است و مشکل هم همجنس های خودمونن نه مردا