2777
2789
عنوان

بدون شوخی!

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 97 پست
چرا برنمیگردی متنفری ازش؟

متنفر که نه اما هزار بار دست رد زد ب سینم.ی مشکلاتی پیش اومد تو رابطمون همشو انداخت تقصیر من خانوادش فک میکنم از قصد این کارو کردم.منو دوست داشت بهم دست نزد اما الان چون با خیلیا رابطه جنسی داشته بعد از من میگم نمیخامش.مغروره اما الان هرزه هم شده.هنوزم دوسم داره اما نمیاد سمتم چون مشکل زیاد هست داداشش نمیزارن بیاد با من

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

متنفر که نه اما هزار بار دست رد زد ب سینم.ی مشکلاتی پیش اومد تو رابطمون همشو انداخت تقصیر من خانوادش ...

اها..چی بگم اخه.بنظرم بعضیا فقط قراره تو زندگیمون یاد و خاطرشون بمونه

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
نترس چیزی از دست نمیدی

اخه ی نفر تو زندگیشه.

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
خب اومدیمو عشق اولشون یهویی از دستشون در رفت و ازدواج کرد  اونوقت چی؟؟ 💔

اولین نفر ک باهاش آشنا شدم سنم زیاد نبود ولی خب خانوادم ردش کردن مجبور شدم فراموشش کنم.الان حالم خوبه اما دارو مصرف میکنم چون کم بلا سرم نیوردن .اونم مجبور شد بره خدای همراهش اونم سختی کشید ولی خب این چیزا فراموش نمیشه فقط کمرنگ میشه.

اها..چی بگم اخه.بنظرم بعضیا فقط قراره تو زندگیمون یاد و خاطرشون بمونه

بسپار ب خدا.من بهش گفتم نفرینت نمیکنم اما نمیبخشمت.الان بهم خبر می‌رسه که کدوم اعضای خانوادش چجوری داره عذاب میکشه تو بیمارستان

اولین نفر ک باهاش آشنا شدم سنم زیاد نبود ولی خب خانوادم ردش کردن مجبور شدم فراموشش کنم.الان حالم خوب ...

😭💔هعی

سخته عشق دومه شوهرت باشی 

من هضمش نمیکنم 

با اینکه اون فقط دو سه ماه بهش علاقمند بوده اون طرف خودشم نمیدونه بعدم ازدواج کرده

ولی من داغون میشم بعضی موقع ها مث خوره میوفته به جونمو تو حسم نسبت به شوهرم تاثیر میزاره💔

😭💔هعی سخته عشق دومه شوهرت باشی  من هضمش نمیکنم  با اینکه اون فقط دو سه ماه بهش علاقمن ...

دلشو بدست بیار.کار سختی نیست.اول باهاش دوست باش تا عشق.بموقش عاشقت میشه