2821
2789
عنوان

بدون شوخی!

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 97 پست
نمیدونم چی بگم اینجا بحث باز نکن نریزن سرت

نه اخه .من کشیدم کنار چون اول  فقط حدس میزدم ولی  خودش انکار میکرد و قسم و این حرفا .وقتی مطمعن شدم دیگه نرفتم سمتش.اون خودش همیشه میاد منم خیلی دوسش دارم..حالا نمیدونم منو زنگ تفریح کرده یا چی!

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

نه این هم درست نیست  با درد کشیدن اعضایی خانوادش چیش به شما میرسه؟!

چیزی بهم نمی‌رسه واقعا خوشحال نشدم  اصلا حتی ی درصد با اینکه درد میکشن.اما بیشتر از اونا درد کشیدم.هم مادر هم برادرش.حق من نبود اینقدر سختی بکشم

خواستی برات بپرسم

از کی؟

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
قبول دارم سختی کشیدین ولی شاید حکمتی توش بوده الان متاهل هستین

نه .شاید باورت نشه اما ۴ ماهه دیگه ۱۸سالم میشه😶.تا حالا کسیو دیدین که عشقشو ول کنه یا جداشن بعد پشیمون شه؟

نه .شاید باورت نشه اما ۴ ماهه دیگه ۱۸سالم میشه😶.تا حالا کسیو دیدین که عشقشو ول کنه یا جداشن بعد پشی ...

بله من

آره دقیقا  شاید بگی دیوونم ولی خودمم عذاب میکشم چی کا کنم 💔

سعی کن فراموشش کنی.ب این نگاه کن که الان زندگیتو با کسی داری که اون قبلیه نتونست داشته باشه.نتونست نگه داره اما الان تو داری زندگی می‌کنی.شوهرت هم عاشقته اینجوری فرصتاتو از دست میدی و بعدا حسرت میخوری.

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز