2777
2789
عنوان

بدون شوخی!

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 97 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از خودش چرا نمیپرسی

دوسم داشت .الان رو نمیدونم .داره یا ن.خودشم از من دلخوره دیگه نیست ک بپرسم ازش

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
باورکن جنسیت فرقی نداره همه چه دختر چه پسر فقط ی نفرو میتونن دوست داشته باشن

هر‌کی بخاد فرصت عاشق شدن دوباره رو ب خودش میده اما فقط باید بخاد.من هر کار میکنم خاطراتم فراموش نمیشه ولی عادت کردم کمتر اذیت بشم با اینکه دوسش دارم اما ب هیچ وجه برنمیگردم باهاش

بهتره خودت بپرسی برو جلو حرف دلتو بزن جذبش کن 

اون میدونه من خیلی دوسش دارم ولی من الان نمیدونم حسش ب من چیه .برا همین میترسم ریسک کنم

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
هر‌کی بخاد فرصت عاشق شدن دوباره رو ب خودش میده اما فقط باید بخاد.من هر کار میکنم خاطراتم فراموش نمیش ...

چرا برنمیگردی متنفری ازش؟

نو نمی تونه

اها .بعد ی سوال دیگه عشق اولشون یا کسی ک الان باهاشن شایدم نامزد باشن کدوم؟؟؟