2821
2789
عنوان

داداشم

160 بازدید | 10 پست

خانما داداش کوچیکم امسال میره مدرسه پایه اول هستش 

ظاهرا مدارس قرار نیست باز بشه پدرم هم صبحا میره سر کار و شبا هم خسته س و نمیتونه بهش درس یاد بده مامانم هم نمی تونه خیلی خوب بهش آموزش بده منم که ازدواج کردم فوقش تونستم هفته ای یه بار برم خونه پدر و مادرم و بهش درس بدم نمیدونم چیکار کنم دادشم خیلی باهوشه ولی متاسفانه بازیگوشه و خیلی به درس گوش نمیده همش غصه ی درسشو میخورم لطفا بهم بگید چیکار کنم تا بتونه درس بخونه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

معلم خصوصی

و منی ک از دل تاریکی ب اوج خورشید رسید😃💢خداوند می بیند و می پوشاند.مردم نمی بینند و فریاد می زنند .آنچه در فهم تو آید ،آن بود مفهوم تو... حالا که امضامو خوندی واسه حاجت دلم یه صلوات بفرست😚حدیث داریم اگر برای یه نفر دعا کنی خدا حاجت خودتو زودتر از اون میده🙃من کاربر ۵ ساله هستم ✌️فقط میتونم بگم سعی کنید تو تاپیک های منفی نرید چون روتون تاثیر میزاره😑و پر بازدیدش نکنید😒چون بعضیا فقط رمان مینویسن برای پر بازدید شدن😒😑تو تاپیک های پشم ریزون حتما تگم کنید😁تو تاپیک هاتون سعی میکنم بهترین راه حل پیشنهاد بدم🙏😌
عزیزم متاسفانه خانوادم شرایط گرفتن معلم خصوصی رو ندارن

خودت بشو معلم خصوصیش با گوشی باهاش در ارتباط باش براش فیلم بفرس . برگه چاپ کن حل کنه . کتاب کار بخر . کمکش کن  

دوست دارم با خودتم که داری اینو میخونی....♡
خب داداشتو بیار خونه خودت هر روز بهش درس بده

آخه خیلی به مامانم وابسته س وقتایی که بدون مامانم میاد کمی که میگذره بهونه میگیره که دلتنگ مامانم یا میگه میدونم الان مامان دلش برام تنگ شده

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز