سلام
سال دوازدهم متفاوت تر از بقیه هست (برای من که اینجور بود )
مثلا زیست رو تا قبل از اون کلی نگری داشتیم بهش اعضای بدن و محیط زیست و..
دوازدهم اینطور نبود و تقریبا ۷ فصلش جزئی نگری داشت
اولش ممکنه برات نامفهوم باشه اما با مرور مطمئن باش تا آذر ماه براتون موضوعات روان میشه
استرس هم طبیعیه و احتمالا ناشی از این فکر هست ممکنه نتونید همه مباحث رو تسلط پیدا کنید ، باعث میشه اهمال کاری نکنید (البته تا حدی خوبه )
تخصصی ها پایه رو در طول سال مرور کن چون تابستون رو صرف تسلط کردی حیفه یادت بره ؛ اول سال بیشتر تخصصی بخون کمتر عمومی ، آخر سال بیشتر عمومی
یک کاری هم که اگه برگردم به اون دوران انجام میدادم این بود که در طول امتحان های دی ماه و بهمن ماه پایه رو رها نمیکردم که دوازدهم رو تنها برای امتحانات بخونم قبل از امتحانات کاملا زیست پایه رو مسلط بودم اما چون در این بازه مرور نداشتم باید بیشتر از قبل وقت میگذاشتم تا تسلط خوبی پیدا کنم یعنی عملا مقداری از زحماتی که کشیده بودم هدر رفت
خب شما هم پایه رو نسبتا مسلط هستید و هم اینکه قبل از شروع مدارس دارید دوازدهم رو میخونید پس در اون دوران راحت تر میتونید مرور کنید چون خودم پایه مباحث زیادی مشکل داشتم برای همین تصمیم گرفتم مرور نداشته باشم
حتی اگر وقت کمی هم داشتید به صورت تورقی مرور کنید که صفحات و عنوان ها و مباحث شون از ذهنتون نرن
زیست۱۲ رو هم از هر فصلی که میزنید تست های ترکیبی با پایه رو هم بزنید و نگذارید برای جمع بندی یا اینکه دلتون رو به آزمون های جامع خوش کنید 😑 زیاد زدن اینجور تست ها باعث میشن زودتر از قبل مباحث رو به صورت ترکیبی حل و فصل کنید منظورم اینه که با تمرین میتونی تست ترکیبی رو در همان زمانی بزنید که تست ساده رو میزنید
خب سر جلسه میبینید ۳تا گزینه رو خوب بلدید ولی گزینه آخر چون ترکیبی داده نمیتونید حل و فصلش کنید یا وقتتون رو میگیره
ریاضی هم همین طور البته به میزان کمتر
فیزیک هم کمتر از ریاضی
شیمی مثل زیست
ادبیات هر روز یا یک روز در میان تست قرابت معنایی برای لغات عربی و زبان و ادبیات حتی اگه شده روزی فقط ۱۰کلمه
+کلوز و درک متن
برای تست های زیست از میکرو جامع استفاده میکردم که واقعا خوب بود بیشتر سوالات استاندارد بودن به جای اینکه بیشتر تالیفی باشند
کلا از کتاب های میکرو راضی بودم