2777
2789
عنوان

دعوا

462 بازدید | 36 پست

شوهرم هشت و نیم مغازه میبنده ولی نه و نیم میاد خونه 

وقتی هم میاد من نمیتونم تو روش بگم بخندم تو خودمم 

دیشیم اومد هی مسخره بازی در میاورد بمن گیر میداد ک چته کفتم بچه اذیتم کرده دیگه حال ندارم 

خلاصه سر سفره یدفه دیوونه شد 

شروع کرد بع فحاشی منم فقط میگفتم خودتی 

یهو بهم گفت بوزینه منم گفتم خودتو دیدی تو اینه 

بعد کفت من هررررر گوهی باشم باز قیافه م از تو بهتره 

بعدم شروع کرد به خانوادم توهین کرد 

دیگه من واقعا میخواستم برم 

جمع کردم همه وسایلامو اون رفت بیرون 

منم همه وسایلامو گذاشتم دم در 

دیگه وقتی اومد دید آماده رفتنم زد به گریه ک من اعصابم خراب بود و .... 

من گفتم دیگه ازت جدا میشم بری با یه خوشگل مثل خودت هیچ دلم دیگه به زندگی باهات نیست 

...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ک بهم فحش داد

شما اولش بی دلیل ناراحت بودی... ایشون خواسته شوخی کنه و حل بشه ولی شما تموم نکردی .. بعدشم که فحش داده .. مثلا باید چیکار میکرد ؟؟ خونه محل آرامشه.. ادم میاد ۲ ساعت تو خونه بخنده و راحت باشه  

شما ناراحتی که همش تو خونه هستی و بچه داری و خونه داری میکنی .. این  رو حل کن برای خودت .‌‌ .‌. 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 

اولش خودت خیلی کشش دادی اون بیچاره خسته ازبیرون میاد سربه سر شما میذاره بعد باهاش اینجوری رفتار میکنی من نمیگم فحش دادنش درست بوده خیلی اشتباه کرده حالا که پشیمونه وعذرخواهی کرده چندروز سرسنگین باش بعد باهاش گرم بگیر شمام بگو بخند خوبه که باهاتون شوخی میکنه

خب جدا شو بچت چندسالشه؟حضانت بگیر برو

واااای بخاطر همین🙄🙄🙄🙄چقدر ساده میگیرین وساده تو دل مردمو خالی میکنین توروخدا نکنین هم خودتون هم به بقیه یاد ندین آخه زندگی اون طفل معصوم تباه میشه بچه پدر و بادر وبا آرامش روحی وروانی میخاد