2777
2789
عنوان

بختک

126 بازدید | 2 پست

سلام بچه ها لطفا بیاین سؤالمو جواب بدین اگه میدونین,الان نشسته بودم یهو ب ذهنم اومد من قبل اینکه ازدواج کنم هی بختک میشدم یعنی بیشتر وقتا ولی بعد ازدواج یکبارم این اتفاق نیفتاده چرا!!؟اگه میگن دلیل علمی داره و مربوط ب مغز میشه پس چرا الان دیگه اون اتفاق برام نمیفته! حتی یه بار وقتی ۱۲,۱۳سالم بود تو ی خونه قدیمی مهمون بودم که صاحبخونه داشت لباسای بچشو میشست تو حموم منم تنهایی وسط حال دراز کشیده بودم که تو حالت خواب و بیداری بودم ولی هوشیار بودم بازم همون حالتی شدن چشام باز بود چنتا مرد بالا سرم بودن سرتاپا سیاه پوشیده بودن خیلی ترسیدم بعدشم ک غیب شدن

خدایا ب من فرصت خوشحال کردن مامان بابامو بده لطفا 🙏خودمونی بخوام بگم خدا جونم میدونی دلم چی میخواد ؟دلم برق چشای مامانمو از خوشحالی میخواد دلم چهره آروم و ب دور از نگرونی بابامو میخواد دلم میخواد همه بدی هامو براشون جبران کنم و کسی جز تو سراغ ندارم ک کمکم کنه من بدجور بهت امیدوارم تو تنها مونس منی متأسفم لطفا مرا ببخش سپاسگزارم دوستت دارم❤
بختک از کم خونی و افت قنده

والا همین الانشم من کم خونم قندمم پایینه

خدایا ب من فرصت خوشحال کردن مامان بابامو بده لطفا 🙏خودمونی بخوام بگم خدا جونم میدونی دلم چی میخواد ؟دلم برق چشای مامانمو از خوشحالی میخواد دلم چهره آروم و ب دور از نگرونی بابامو میخواد دلم میخواد همه بدی هامو براشون جبران کنم و کسی جز تو سراغ ندارم ک کمکم کنه من بدجور بهت امیدوارم تو تنها مونس منی متأسفم لطفا مرا ببخش سپاسگزارم دوستت دارم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.