2777
2789
عنوان

بختک

125 بازدید | 2 پست

سلام بچه ها لطفا بیاین سؤالمو جواب بدین اگه میدونین,الان نشسته بودم یهو ب ذهنم اومد من قبل اینکه ازدواج کنم هی بختک میشدم یعنی بیشتر وقتا ولی بعد ازدواج یکبارم این اتفاق نیفتاده چرا!!؟اگه میگن دلیل علمی داره و مربوط ب مغز میشه پس چرا الان دیگه اون اتفاق برام نمیفته! حتی یه بار وقتی ۱۲,۱۳سالم بود تو ی خونه قدیمی مهمون بودم که صاحبخونه داشت لباسای بچشو میشست تو حموم منم تنهایی وسط حال دراز کشیده بودم که تو حالت خواب و بیداری بودم ولی هوشیار بودم بازم همون حالتی شدن چشام باز بود چنتا مرد بالا سرم بودن سرتاپا سیاه پوشیده بودن خیلی ترسیدم بعدشم ک غیب شدن

خدایا ب من فرصت خوشحال کردن مامان بابامو بده لطفا 🙏خودمونی بخوام بگم خدا جونم میدونی دلم چی میخواد ؟دلم برق چشای مامانمو از خوشحالی میخواد دلم چهره آروم و ب دور از نگرونی بابامو میخواد دلم میخواد همه بدی هامو براشون جبران کنم و کسی جز تو سراغ ندارم ک کمکم کنه من بدجور بهت امیدوارم تو تنها مونس منی متأسفم لطفا مرا ببخش سپاسگزارم دوستت دارم❤
بختک از کم خونی و افت قنده

والا همین الانشم من کم خونم قندمم پایینه

خدایا ب من فرصت خوشحال کردن مامان بابامو بده لطفا 🙏خودمونی بخوام بگم خدا جونم میدونی دلم چی میخواد ؟دلم برق چشای مامانمو از خوشحالی میخواد دلم چهره آروم و ب دور از نگرونی بابامو میخواد دلم میخواد همه بدی هامو براشون جبران کنم و کسی جز تو سراغ ندارم ک کمکم کنه من بدجور بهت امیدوارم تو تنها مونس منی متأسفم لطفا مرا ببخش سپاسگزارم دوستت دارم❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB