2777
2789

من بچه اولم جفت یک دقیقه بعد از بچه اومد بچه دومم هم همه باهم اومد

برا سالم بودن پسرم دعا کنین 🙏.اسم کاربریم اسمیه که دخترم روی خودشو داداشش گذاشته از تخیلاتش😅😅...برای سلامتی خانوادم و شادی روح مادرشوهرعزیزم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🌹🌹🌹

چ وحشیانه 😑😑😑😑

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضی جفتا بیرون نمیان راحت..یا بعضی از آدما ک کمبود پلاکت خون دارن.یا دفع پلاکت خون.فشار دادن شکمشون و خونریزی اضافی براشون مرگه..واسه همین باید جفتو در بیارن با احتیاط

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍   آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m                                                         خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜                                         به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜

آره . بعضی وقتا بعد زایمان داخل رحم رو خراش میدن دیواره ها کامل فرو بریزه .بعدش دیگه اصن خونریزی نداره و فقط در حد لکه بینی .

زندگی من آسان نیست  اما تلاش میکنم.🤞

هر دکتری روش خودشو داره

توی ایران فشار میدن گاهی خود جفت همراه بچه میاد خیلی بعدش اذیت نمیشی 

هر کسی فرق داره

الان باردار هستی نشین این فیلم‌ها ببین ورزش های بارداری را انجام بده عالیه

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
یعنی خودت دیدی شاید بچت بدنیا اومده دکتره برای بیرون آوردن جفت این کارو کرده باشه 

اره وقتی بچه اومد دیگه دست نکردن داخل 

برا سالم بودن پسرم دعا کنین 🙏.اسم کاربریم اسمیه که دخترم روی خودشو داداشش گذاشته از تخیلاتش😅😅...برای سلامتی خانوادم و شادی روح مادرشوهرعزیزم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🌹🌹🌹

نه بابا،،،با یه سرفه میاد بیرون

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
فشارشو نمیگم دستشو تا آرنج دکتره داخل واژن میبره 

الان مشکلت دست دکتره؟گلم اینقدر معاینه واژینال میشی اخرا ک اون دست تو اون لحظه بعد اون همه دررررد ب چشم نمیاد کلا

تیـکرتولـدیڪسالگـی قنـدمـامـان🧿💙