خودم در حد همون مدرسه یاد دارم اما چون ذهن بچه ها ظرفیت آموزش داره میخوام از الان یاد بگیره چیکار کنم؟ کسی اطلاع یا تجربه داره؟؟
💚یااوّلُ یا آخِر ای خدایی که از توام و به سوی تو برمیگردم. ای خدایی که اول و اخر همهءکارها خودتی.💚 ❤اگه دوس داشتین برای شفای همهء کوچولو های بیمار صلوات بفرستین از جمله پسر من.😗❤
بهترین کار مجردم اما به نظرم کارتون ها با زبان انگلیسی یکی از روش های عالی هست همچنین استفاده ار کارت های اموزش زبان با اشکال بامزه و اگر موقعیت مالی خوب دارید مدرسه دو زبانه
💚یااوّلُ یا آخِر ای خدایی که از توام و به سوی تو برمیگردم. ای خدایی که اول و اخر همهءکارها خودتی.💚 ❤اگه دوس داشتین برای شفای همهء کوچولو های بیمار صلوات بفرستین از جمله پسر من.😗❤
بچه ها تا زمانی که به زبان مادری و اولشون مسلط نشدن،حدود سه الی چهار سالگی نباید زبان جدید یاد بگیر ...
این حرفتون علمیه؟؟ بر چه اساسی میگین؟؟
من نمیخوام به زور بهش یاد بدم مثل الفبا ک
فقط میخوام با گوشش اشنا باشه و کم کم مسلط شه
مثل بعضی بچه ها که دورگه هستن و به هردو مسلط میشن
سه ماهه که چیزی نیس از دوران جنینی نشنیدی میگن اموزش میدن؟
مقلا قرآن بزارین برا بچه انس میگیره؟؟
بله چیه؟ سه ماهه که چیزی نیس از دوران جنینی نشنیدی میگن اموزش میدن؟ مقلا قرآن بزارین برا بچه انس م ...
اخه این بچه هنوز بلد نیست حرف بزنه تو میخوای انگلیسی یادش بدی من بچه دختر خالم تو ی کانادا خونه فارسی حرف میزنن بیرون اینگلیسی اشتباه میکنه خیلی حرفا رو جا به جامیگه و پشیمونه که ای کاش از اول اینگیلیسی یادش میدادن
بله کاردرمانگر پسر دوستم که اوتیسم هست ،بهش گفته بود. برای زبان تو سنین بزرگتر هم باید تو محیطش باش ...
ببینین علمی یعنی ثابت شده یعنی یه مقاله در این مورد
نه بر اساس گفته ها و شنیده ها که زیادن..
اتفاقا ذهن بچه ها خیلی ظرفیت واسه یادگیری داره نسبت سن های بالاتر
اخه این بچه هنوز بلد نیست حرف بزنه تو میخوای انگلیسی یادش بدی من بچه دختر خالم تو ی کانادا خون ...
بله لازم نیس حرف بزنه
کم کم مسلط میشه
اول اشنا بعد یادگیری