2777
2789

خودم در حد همون مدرسه یاد دارم اما چون ذهن بچه ها ظرفیت آموزش داره میخوام از الان یاد بگیره چیکار کنم؟ کسی اطلاع یا تجربه داره؟؟

💚یااوّلُ یا آخِر ای خدایی که از توام و به سوی تو برمیگردم. ای خدایی که اول و اخر همهءکارها خودتی.💚 ❤اگه دوس داشتین برای شفای همهء کوچولو های بیمار صلوات بفرستین از جمله پسر من.😗❤

بچه ها تا زمانی که به زبان مادری و اولشون مسلط نشدن،حدود سه الی چهار سالگی

نباید زبان جدید یاد بگیرن 

باعث اختلالشون میشه

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندسالشه

نی نی دیگه سه ماهه

💚یااوّلُ یا آخِر ای خدایی که از توام و به سوی تو برمیگردم. ای خدایی که اول و اخر همهءکارها خودتی.💚 ❤اگه دوس داشتین برای شفای همهء کوچولو های بیمار صلوات بفرستین از جمله پسر من.😗❤
بچه ها تا زمانی که به زبان مادری و اولشون مسلط نشدن،حدود سه الی چهار سالگی نباید زبان جدید یاد بگیر ...

این حرفتون علمیه؟؟ بر چه اساسی میگین؟؟

من نمیخوام به زور بهش یاد بدم مثل الفبا ک

فقط میخوام با گوشش اشنا باشه و کم کم مسلط شه

مثل بعضی بچه ها که دورگه هستن و به هردو مسلط می‌شن

اخه بچه سه ماهه😑😑😑😑

بله چیه؟

سه ماهه که چیزی نیس از دوران جنینی نشنیدی میگن اموزش میدن؟

مقلا قرآن بزارین برا بچه انس می‌گیره؟؟

این حرفتون علمیه؟؟ بر چه اساسی میگین؟؟ من نمیخوام به زور بهش یاد بدم مثل الفبا ک فقط میخوام با گوش ...

بله کاردرمانگر پسر دوستم که اوتیسم هست ،بهش گفته بود.

برای زبان تو سنین بزرگتر هم باید تو محیطش باشن.یعنی یکی باشه که بتونن باهاش حرف بزنن

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
بله چیه؟ سه ماهه که چیزی نیس از دوران جنینی نشنیدی میگن اموزش میدن؟ مقلا قرآن بزارین برا بچه انس م ...

اخه این بچه هنوز بلد نیست حرف بزنه تو میخوای انگلیسی یادش بدی من بچه دختر خالم تو ی کانادا خونه فارسی حرف میزنن بیرون اینگلیسی اشتباه میکنه خیلی حرفا رو  جا به جامیگه و پشیمونه که ای کاش از اول اینگیلیسی یادش میدادن 

هیچ در هیچ ... معنی زندگی 
بله کاردرمانگر پسر دوستم که اوتیسم هست ،بهش گفته بود. برای زبان تو سنین بزرگتر هم باید تو محیطش باش ...

ببینین علمی یعنی ثابت شده یعنی یه مقاله در این مورد

نه بر اساس گفته ها و شنیده ها که زیادن.. 

اتفاقا ذهن بچه ها خیلی ظرفیت واسه یادگیری داره نسبت سن های بالاتر

اخه این بچه هنوز بلد نیست حرف بزنه تو میخوای انگلیسی یادش بدی من بچه دختر خالم تو ی کانادا خون ...

بله لازم نیس حرف بزنه

کم کم مسلط میشه 

اول اشنا بعد یادگیری 

بله چیه؟ سه ماهه که چیزی نیس از دوران جنینی نشنیدی میگن اموزش میدن؟ مقلا قرآن بزارین برا بچه انس م ...

قران چون ی حالت معنوی داره میگه بزارید

نه اینکه بیای از جنینی انگلیسی یاد بدی