2777
2789
عنوان

دخترم ۵ ماهشه سینه خیز نمیره

167 بازدید | 15 پست

سلام خانوما دخترم ۵ ماهو ۱۰ روزشه هنوز سنه خیز نمیره فقط برعکس میشه سوال دوم اینکه دخترم پاهاش سوخته بود مقعدش بهش پماد زدم بعد میبینم رفته واژنش خطر نداره این پمادار بره جاهای حساسش

خدایا شکرت بخاطر همه چیز 🙂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کی میشینه پس کرم رفته واژنش اشکال نداره ؟

نه اشکال نداره نشست رو دقیق تا ده ماه وقت دارن من بشدت درگیر این قضا بودم و هر روز بچه رو کولم بدو دکتر بار آخر دکتر انداختم بیرون گفت خانم بچه ات سالمه دلت میخواد بگم مشکل داره هیچ از بچگی بچه هام لذت نبردم اولی رو درگیر وزن نگرفتنش دومی رو در گیر دیر کار انجام دادنش فقط لذت بچه ات رو ببر بسپارش به خدا 

نه اشکال نداره نشست رو دقیق تا ده ماه وقت دارن من بشدت درگیر این قضا بودم و هر روز بچه رو کولم بدو د ...

اینم تپلی نیست ولی وزنش نرماله انقد بفیه میگن خودمم دوست دارم تپل باشه اعصابم خورد شده بچتون بزرگ شد وزنش و روند رشدش خوب شد

اینم تپلی نیست ولی وزنش نرماله انقد بفیه میگن خودمم دوست دارم تپل باشه اعصابم خورد شده بچتون بزرگ شد ...

الان چهارسالشه وزنش هنوز کمه هر چه دکتر تغذیه و اینا بردمش فایده نداشت قدش خوبه ولی لاغره حالا امگا. داره یه کم بهتر میخوره چن. کیلوه بچه ات

الان چهارسالشه وزنش هنوز کمه هر چه دکتر تغذیه و اینا بردمش فایده نداشت قدش خوبه ولی لاغره حالا امگا. ...

۵ ماهشه ۶ کیلو ۱۰۰ قدشم ۶۴