2777
2789
علائمش دو روز لرز با خیلی کم تب از پریروز تک توک سرفه خلطی با یکم سردرد

همون ۵ درصده

منم ۵ درصد بودم بدون داروخوب شدم تازه من تنگی نفس وضعف ودردقفسه داشتم

ایشون که داروداره دیگه خوب میشه حتما

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایا مارو از دست این کرونا نجات بده  چه مرضی بود آخه

خیلی بده یک ساعته سرفه هام شروع شده احساس تنگی نفس دارم 😭

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
نمیدونی خودم چقد حالم بده  یه سرچ هایی تو نی نی سایت دیدم وحشت کردم😭😭 : /discussion/topic/7218152/%d8%af%d8%b1%da%af%db%8c%d8%b1%db%8c-%d8%b1%db%8c%d9%87?postId=206983717

اولین راه مبارزه با کرونا، داشتن آرامش و نترسیدن هست

اگه نترسی ایمنی بدنت میره بالاتر و زودتر این ویروس از بدنت دفع میشه و سریعتر خوب میشی... 

ما هم گرفتیم و سریع خوب شدیم خدا رو شکر

بویایی من بعد از سه روز برگشت، بویایی شوهرم بعد از یک روز برگشت. 

من سرفه داشتم کندر خوردم و قلیون عرق نعنا هم استفاده کردم خوب شدم

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

گفتن اکسیژن تو خونه استفاده کنه بخاطر تنگی نفس آزیترومایسین و ناپروکسن هم دادن اکسیژن خونش ۸۹ بود

ازیترومایسین اگه معده درد میگیره همراه غذا بدید چون قرص سنگینی هست 

چرا بهش فاموتیدین ندادن ؟! اکسیژن خونش هرروز چک کنید از نظر مالی اگه دستگاه اکسیژن خون انگشتی میتونید بگیرید 250 تومن هست ..استراحت کامل کنه روزی نصف انبه حداقل بخوره .. ان استیل قرص جوشان با ویتامین ث قاطی کنه بخوره برای ریه خوبه ... 

سیب انبه موز اکسیژن خونه میبره بالا ...

اگه میتونید براش سه روز یبار یا دوروز یبار  ویتامین ث با سرم بزنید .. ویتامین دی و زینک و ب کمپلس و مولتی ویتامین و ویتامین ب و نوربیون اصلا ندید.. تشدید میکنه بیماری رو .. کلسیم و غذاهای کلسیم دار ممنوع حبوبات داری اهن ممنوع واز چیزی که اهن داره پرهیز کنید و لبنیاا اصلا ندید و مایعات و کبابی و اب پز بخوره . انشالله سلامتی کامل میگیرن ❤️

ازیترومایسین اگه معده درد میگیره همراه غذا بدید چون قرص سنگینی هست  چرا بهش فاموتیدین ندادن ؟! ...

ممنونم❤

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

سوپ

کباب

آب سیب

کندر

داروی امام هفتم

عسل و آبلیمو 

زنجفیل

بخور جوش شیرین

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

روز چندم هستید .. علائمتون بگید.. 

سه روزه علائمم شروع شده گلو درد بدن درد سردرد و چشم درد اما الان تازه سرفه و تنگی نفس گرفتم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

قرص ویتامین ث  هم خوبه، از همون قرص جوشان ها