2821
2789
عنوان

شیربها

| مشاهده متن کامل بحث + 1305 بازدید | 113 پست
نگو که هنوز رسم شیربها که واسه دوره قلقلک میرزاس رو دارین  برادرمنم درشرف زن گرفتنه ۱۰۰میلیون ...

خب همون اثاثی که داماد کمک خانواده عروس میخوره یک نوع شیربها هست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه اتفاقا در جهت بالا بردن ارزش زن تلاش میکنم🙂 ارزش ما به پول نیس، قیمتش هم تعیین کردنی نیس دقیقا ...

اتفاقا شما به اسم بالا بردن ارزش زن حقوقش رو از بین میبرید

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
شما از اون بالا یه نارگیل بنداز پایین فعلا

درست صحبت بکنید

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
خب زن ستیز هستید متاسفانه بحث فایده ای نداره

اره تو فکر کن زن ستیزیم مگه فکر و نظر تو مهمه 😁

لوبیاپلوباسالادشیراز سابقم 😋😍 وزن شروع ۹۸/۷۰۰ وزن فعلی  ۸۱ وزن هدف ۷۵ ولی چه کنم ارادم کمه 🥴🥴😂🤣😁 لعنت به رژیم من دلم شیرینی میخواد 🤣😁😂😁
متاسفم. انگار مردها از زیر بوته سبز شدن و رشد کردن تا زمانی که خودتون رو موجود جدایی میبینید و فکر ...

شما احتمالا خودتون خاهر دارین

اگر موضوع برعکس بود و داماد به خانواده شما همچین حرفی میزد خدایی بابات قبول میکرد

در ضمن در بین خانواده ما شیربها مرسوم نیست واگر کامنت گزاشتم هدف فقط احترام به رسومات بود

🤨الان این شعارهارو میدی،فردا روز تو زندگی مشکلی پیش بیاد از تمام حقوقی که شرع و قانون برات قائل شده ...

حرف_حق#

اینقدرحرصم میگیره طرف میخواد زن بگیره خونه بخره فکر میکنه حتماً این وسط باید یه تیکه هم از خانواده عروس بکنه🤣🤣🤣عزیزان واسه خودتون میخرینا خونه رو که به نام خانواده زنتون نمیزنین طلبکارین ازشون😁

پسر وظیفه داره خونه و ماشین بخره با چند تا تیکه وسیله و عروسی بگیره و درضمن باید مهریه هم حالا به تع ...

بله کاملا درست میگید.

منظور از شیربها همین تیکه اثاثیه هایی هست که میگید

امروزه به این شکل دراومده. وگر نه دیگه پولی نیست

منظورم این بود که اگه قراره من اثاثه ای بخرم شما خودتون دور از چشم و هم چشمی یه جهیزیه ساده تهیه کنید ولی اجازه بدین تغییر تو زندگیمون توی درازمدت چشم همرو بزنه،امیدوارم متوجه منظور بنده شده باشید

شیر بها چیه؟؟؟ بین پرتاب اجر و بلوکا بهم بگین شیر بها چیه😐ما ندریم اینو

به زبان ساده فروش دختر های خویش، که مال چندین سال پیش بود 

خونواده دختر مبلغی (خدامیدونه خودشون چند بدونن😁) میگن دوماد باید بده

منسوخ شده اما ظاهرا نه همه جا!

الان رسم های خیلی باکلاس تر و منصفانه تری هست

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
نگو که هنوز رسم شیربها که واسه دوره قلقلک میرزاس رو دارین  برادرمنم درشرف زن گرفتنه ۱۰۰میلیون ...

شیربها الان خیلی جاها همون چند تیکه جهاز محسوب میشه ولی اسی هنوز نگفته منظورش از شیربها چیه رسمشون چیه

اره تو فکر کن زن ستیزیم مگه فکر و نظر تو مهمه 😁

فکر و نظر شما هم مهم نیست 

چون از زن ستیزا خوشم نمیاد

اینقدرحرصم میگیره طرف میخواد زن بگیره خونه بخره فکر میکنه حتماً این وسط باید یه تیکه هم از خانواده ع ...

بله درست میگید.

اما از این دید نگاه کنیم که اگه خانواده ی پسر قدمی به سمت جلو برمیدارن واسه تشکیل زندگی،شما هم قدمی بردارید که دوتا جوون خیلی راحت تر بهم برسن

بله کاملا درست میگید. منظور از شیربها همین تیکه اثاثیه هایی هست که میگید امروزه به این شکل دراومده ...

اهانشما میگی چیزی نخری ولی نمیشه باید بخری 

لوبیاپلوباسالادشیراز سابقم 😋😍 وزن شروع ۹۸/۷۰۰ وزن فعلی  ۸۱ وزن هدف ۷۵ ولی چه کنم ارادم کمه 🥴🥴😂🤣😁 لعنت به رژیم من دلم شیرینی میخواد 🤣😁😂😁