2821
2789
عنوان

شیربها

| مشاهده متن کامل بحث + 1305 بازدید | 113 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اگه شما حق خودت میدونی بگیر... الان جامعه خیلی تغییر کرده اینا مال صدسال پیشه وقتی قیمت تعیین میکن ...

زن ستیز هستید و یحث فایده ای ندارم متاسفم که مرد ها رو به از بین بردن حقوق خانم ها تشویق میکنید

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
عزیزم فروش زنان و این بحث های بیخودی مال اون زمانا بود که شیربهامیگرفتن نصفشو خرج میکردن باز نصفش می ...

ما جای این توافقی جهیزیه رو نصف میکنیم

حالا ۵ سال پیش بود و همه چی بهترین مارک، اما بابام ۵۰ میلیون خرید شوهرم حتی بیشتر...حدود ۵۶ میلیون کالاهاش شد

پول گرفتن کلا جلوه بدی داره

بد نیس یکم با عصر جدید پیش بریم

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
حالا که فکر میکنم، بایدم شوهر گیر نیاد با این سطح از توقع و این اقتصاد ضعیف کشور

شوهر که زیاده ولی همه مردا به فکر منفعتشونن و به درد زندگی نمیخورن

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 

شیر بها چیه؟؟؟ بین پرتاب اجر و بلوکا بهم بگین شیر بها چیه😐ما ندریم اینو

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
پس به من بگین وظیفه ی خانواده عروس این وسط چیه؟؟؟ که داماد خانه و ماشین بخره و شیربها هم بخواد بده؟

میشه بگین شغلتون چیه

دوم مبلغ شیربها زیاده یا کم

سوم شیربها بعضی جاها رسمه

چهارم مطمن باش اگر جهیزیه اش عیبی داشته باشه فردا روز شما یا خاهرتون به روش میارید بد جور نگو نه که باور نمیکنم

پنجم طرف نمیگه خونه و ماشین داشته باش لا اقل باید بتونی یه خونه اجار کنی حتما نباید بالاشهر باشه ولی پایین شهرم نباشه

نگو که هنوز رسم شیربها که واسه دوره قلقلک میرزاس رو دارین 

برادرمنم درشرف زن گرفتنه ۱۰۰میلیون طلا - ۱۱۴تا نیم سکه -جهازم چندتیکه شوقراره بخره تلویزیون و فرش وماشین لباسشویی 

خانواده دخترم باقیشو میخرن

میشه واسه شفای بیماریم یه صلوات بفرستین-ممنون،اسمم فادیا هستش
🤨الان این شعارهارو میدی،فردا روز تو زندگی مشکلی پیش بیاد از تمام حقوقی که شرع و قانون برات قائل شده ...

بهترین نظر

درود بر شما👌 یه سوال دیگه خانومای تو گروه؟ مگه پسر شیر نخورده؟ مگه پسر خون دل نخورده تا بزرگ شه؟ ...

پسر وظیفه داره خونه و ماشین بخره با چند تا تیکه وسیله و عروسی بگیره و درضمن باید مهریه هم حالا به تعدادی که خودتون توافق کردید مهرش کنید اونم عندالمطالبه ولی من با شیربها مخالفم خودمم دختر دارم با عشق به بچم شیر دادم بزرگم کردم و ارزوم فقط خوشبختیشه و هیچوقت اسمی از شیربها نمیارم خودمم شیربها نگرفتم 

لوبیاپلوباسالادشیراز سابقم 😋😍 وزن شروع ۹۸/۷۰۰ وزن فعلی  ۸۱ وزن هدف ۷۵ ولی چه کنم ارادم کمه 🥴🥴😂🤣😁 لعنت به رژیم من دلم شیرینی میخواد 🤣😁😂😁
زن ستیز هستید و یحث فایده ای ندارم متاسفم که مرد ها رو به از بین بردن حقوق خانم ها تشویق میکنید

نه اتفاقا در جهت بالا بردن ارزش زن تلاش میکنم🙂

ارزش ما به پول نیس، قیمتش هم تعیین کردنی نیس

دقیقا حرف های قشنگ ، جدید ، فمنیستانه میزنید اما با افکاری مال عهد بوق

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
شما از اون بالا یه نارگیل بنداز پایین فعلا

شما هم با این ادبت پسر زن ندی بهتره

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️