2821
2789
عنوان

شیربها

| مشاهده متن کامل بحث + 1305 بازدید | 113 پست
پس به من بگین وظیفه ی خانواده عروس این وسط چیه؟؟؟ که داماد خانه و ماشین بخره و شیربها هم بخواد بده؟

خونه و ماشین واسه خودته واسه اونا نخریدی

جهیزیه هم چند تیکه پسر به عنوان شیربها میخره بقیه اشم عروس میاره

متاسفم براتون که در مورد همجنس خودتون اینجوری حرف میزنید

واسه خودت متاسف باش به نظر من مادری که بخواد برای شیری که به بچش پول بگیره کارش درست نیست تویی که شعار میدی چرا نمیگی زن کالا نیست که سرش معامله کنن 🤔 مگه لباسه که سرش قیمت نجومی شیربها تعیین میکنن 🤔 دخترم همیشه قبل حرف زدن به همه چی فکر کن شعار بگی مدال نمیدازن گردنت 

لوبیاپلوباسالادشیراز سابقم 😋😍 وزن شروع ۹۸/۷۰۰ وزن فعلی  ۸۱ وزن هدف ۷۵ ولی چه کنم ارادم کمه 🥴🥴😂🤣😁 لعنت به رژیم من دلم شیرینی میخواد 🤣😁😂😁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دختر خالم

پس با رسمو رسومو مزه دهنشون اشنایی داری ک قبول میکنن یا ن...

هردوتونم کم سنین ک البته مهم بلوغ اجتماعیه من خودم 19 سالمه 4 ساله ازدواج کردم

من سامی بیگی نیستم بگم هیچی نمیفهمم فقط میخوام باشی،،طوری میزنمت از وسط تاشی به موزایک بگی کاشی😑😑
پس به من بگین وظیفه ی خانواده عروس این وسط چیه؟؟؟ که داماد خانه و ماشین بخره و شیربها هم بخواد بده؟

دختر میدن دستت کمه؟ اینجا ایرانه ،تهش زن زیر دست و هیچ حقی برابر نیست،حق طلاق و حضانت و مسکن و کارو تحصیل و مالکیت نصف نصف اموال بهش بده،اونوقت بدون هیچ هزینه ای وارد زندگی بشو و باهم از صفر شروع کنین

درضمن بچه هم نیارین که خانم مجبور به خانه نشینی نشه

ما شیر بها بگیر نیستیم زمان مادر مادربزرگم بود این رسم .. ولی خب تو جامعه زیاد گشتیم همه ی اینارو حف ...

ممنون بابت نظرتون.

همین جواب برام کافیه که چندتا خانوم اینجا دور هم جمع شدین و علیه مردا همش صحبت میکنید.(البته بلانسبت بعضی از خانوم ها)

اینکه بدون هیچ فکری فورا شروع به قضاوت کردن میفتید

حتی به این فکر،نمیکنید که اگه پولی توی جیب منم بره منفعتش به همسایه کناریمون نمیرسه و به خانوادم میرسه

در همین حد کوتا...

زنان علیه زنان

نه به فروش زنان!

نه بدون مهریه البته چون مرد ایرانی ابدا قابل اعتماد نیس، اما ب بسم الله از طرف پول طلب کنی حس برده فروشی به آدم دست میده

اینا مال عصر حجره، از روشن فکری فقط جملاتش یاد نگیرید

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

داماد خونه و ماشین واسه زندگی خودش میخره، خانواده عروسم لطف میکنن تا جایی که وسع مالی داشته باشن جهیزیه میگیرن در صورتی که قانوناً و شرعاً حتی تهیه وسایل ضروری زندگی به عهده مرد هست، حالا چون مرد  خونه واسه خودش میخره حتماً باید خانواده دخترم یه پولی این وسط خرج کنن؟🙄

واسه خودت متاسف باش به نظر من مادری که بخواد برای شیری که به بچش پول بگیره کارش درست نیست تویی که شع ...

شما هم با بد گویی راجب همجنست مدال نمیندازن گردنت

حق دختره باید بگیره کارشم خیلی درسته

و ربطی به کالا بودن نداره متاسفم برای شما زن ستیز هایی که میخواید حق خانما رو از بین ببرید

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
نه به فروش زنان! نه بدون مهریه البته چون مرد ایرانی ابدا قابل اعتماد نیس، اما ب بسم الله از طرف پول ...

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

لوبیاپلوباسالادشیراز سابقم 😋😍 وزن شروع ۹۸/۷۰۰ وزن فعلی  ۸۱ وزن هدف ۷۵ ولی چه کنم ارادم کمه 🥴🥴😂🤣😁 لعنت به رژیم من دلم شیرینی میخواد 🤣😁😂😁
ممنون بابت نظرتون. همین جواب برام کافیه که چندتا خانوم اینجا دور هم جمع شدین و علیه مردا همش صحبت م ...

دلت پره ها😂😂😂 مگه اینجا دادگاه که علیه مردها کاری انجام بدیم چه قدرم که تو مملکت مردها مظلومن همه حق با شماست قانون طرف شماست دیگه چی میخوایید

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
دختر میدن دستت کمه؟ اینجا ایرانه ،تهش زن زیر دست و هیچ حقی برابر نیست،حق طلاق و حضانت و مسکن و کارو ...

متاسفم.

انگار مردها از زیر بوته سبز شدن و رشد کردن

تا زمانی که خودتون رو موجود جدایی میبینید و فکر میکنید خیییلی فرق میکنید

پس نباید ناله ی اینو سرکنید که های کنیز و های زن خونه نشین و اینا،چون خودتون اینجوری خواستید چون خودتون خواستید که فرق بکنید

نه به فروش زنان! نه بدون مهریه البته چون مرد ایرانی ابدا قابل اعتماد نیس، اما ب بسم الله از طرف پول ...

فروش؟ این حق دختره باید بگیره

هیچ ربطی هم به فروش نداره

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

😘

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️