2821
2789
عنوان

شیربها

| مشاهده متن کامل بحث + 1305 بازدید | 113 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الان میگی سرمایه گذاری فردا نمیدی که کارت جور شه میگی چه پولی 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
یعنی شیربها نمیخای بدی و توقع جهیزیم داری؟ لابد مهریه رم کی داده کی گرفته🤨

پس به من بگین وظیفه ی خانواده عروس این وسط چیه؟؟؟ که داماد خانه و ماشین بخره و شیربها هم بخواد بده؟

اول با دختر هماهنگ بشین اون بگه به خانوادش....شما بگین یه دفعه دختره خودش راضی نباشه چی.....بعد فکر کنم اول هر چیزی خیلی مهم اینطوری از اول خط و نشون میشه.....من باشم میخرم عروسی که کروناست کنسل میکنم

زنان علیه زنان

زنان علیه زنان چیه هی میگی خوبی تب نداری 🤔😁😂🤣😁😁😂😁 

لوبیاپلوباسالادشیراز سابقم 😋😍 وزن شروع ۹۸/۷۰۰ وزن فعلی  ۸۱ وزن هدف ۷۵ ولی چه کنم ارادم کمه 🥴🥴😂🤣😁 لعنت به رژیم من دلم شیرینی میخواد 🤣😁😂😁
زنان علیه زنان چیه هی میگی خوبی تب نداری 🤔😁😂🤣😁😁😂😁 

متاسفم براتون که در مورد همجنس خودتون اینجوری حرف میزنید

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
الان میگی سرمایه گذاری فردا نمیدی که کارت جور شه میگی چه پولی 

نه متاسفانه همین افکاره که مانع رشد میشه،با دشمن اشتباهی میگیرین پسر بدبخت رو،اگه دقت کنید گفتم به نام دختر میزنم اون سرمایه گذاریو

نه متاسفانه همین افکاره که مانع رشد میشه،با دشمن اشتباهی میگیرین پسر بدبخت رو،اگه دقت کنید گفتم به ن ...

میخوای بری خواستگاری دخترخالت یا یکی دیگه😐

من سامی بیگی نیستم بگم هیچی نمیفهمم فقط میخوام باشی،،طوری میزنمت از وسط تاشی به موزایک بگی کاشی😑😑

خدا را شکر ما شرایط ازدواج را راحت میگیریم 

ما عرب هستیم رسممون اینه که جهیزیه نمیدیم تهیه لوازم زندگی به عهده پسره و در حد توان خودش. معمولا با وسایل ضروری و ساده زندگی ها شروع میشه مهریه هم دو قسمت میشه یه قسمت که به اون اصطلاحا حق میگیم و زمان عقد یا در دوران عقد به دختر داده میشه برای خرید طلا و بقیه به عنوان پشت قباله عندالمطالبه است

اگه دوست دارید شما هم در مورد رسم و رسومتون بگید

نه متاسفانه همین افکاره که مانع رشد میشه،با دشمن اشتباهی میگیرین پسر بدبخت رو،اگه دقت کنید گفتم به ن ...

ما شیر بها بگیر نیستیم زمان مادر مادربزرگم بود این رسم .. ولی خب تو جامعه زیاد گشتیم همه ی اینارو حفظیم برادر به اسم خودش و اینا فقط حرف  میتونی از جایی زن بگیری شیر بها نخوان اصن مال کدوم شهرین که شیربها میخوان 😁😁

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار...