2777
2789

من معدم هلیکوباکتری داشت ازمایش دادم اندوسکوپی شدم کلونوسکپی شدم رفلاکس داشتم ورم معده داشتم باکتری باعث عفونت شدیدشده بود اینقدردیررفتم حالم وخیم شدچندتادکتررفتم تاداروی دکتراخری افاقه کرد باکتریم رفع شد ولی ورم معدم نه غذاهای ابکی نخورچرب نباشه خیاروگوجه خام نخورسوزش سرمعدم خوب شدولی معده دردم هنوزهست ولی کمترشده ازمن میشنوی تابدترنشده همین اول کاری درمانکن استرس ازهمه چی بدتره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خیلی حساسه معده ام یکم غذا زیاد بخورم یا سردی بخورم کلا به هم میریزه

خوب پس چند روز سعی کن غذاهای ادویه دار . حبوبات لبنیات ، چربی  چایی قهوه نوشابه میوه خام چیزای ترش کیک و شکلات و..   نخوری .  غذاهای سالم مثل لوبیا سبز پخته ،  کدو ،... رو بخوری  حتما حتما تعداد وعده های غذایی تو بیشتر کنی  یعنی  غذای سه وعده اتو به پنج وعده تقسیم کن که به معدت فشار نیاد.  صبحونه حتما زود بخور .  بعد از خوردن غذا دراز نکش و نخواب .   حین خوردن غذا آب نخور. ازهمه مهم تر استرسسس به خودت نده. 

من معدم هلیکوباکتری داشت ازمایش دادم اندوسکوپی شدم کلونوسکپی شدم رفلاکس داشتم ورم معده داشتم باکتری ...

استرس و فکروخیال که هست ولی جلوی خودمم نمیتونم که نگه دارم از دیروز لواشک و کرانچی فلفلی خوردم وضعم این شد😅🤦🏻‍♀️

خداجونم جوجه های منو درپناه خودت حفظ کن🐣🐣