و منی ک از دل تاریکی ب اوج خورشید رسید😃💢خداوند می بیند و می پوشاند.مردم نمی بینند و فریاد می زنند .آنچه در فهم تو آید ،آن بود مفهوم تو... حالا که امضامو خوندی واسه حاجت دلم یه صلوات بفرست😚حدیث داریم اگر برای یه نفر دعا کنی خدا حاجت خودتو زودتر از اون میده🙃من کاربر ۵ ساله هستم ✌️فقط میتونم بگم سعی کنید تو تاپیک های منفی نرید چون روتون تاثیر میزاره😑و پر بازدیدش نکنید😒چون بعضیا فقط رمان مینویسن برای پر بازدید شدن😒😑تو تاپیک های پشم ریزون حتما تگم کنید😁تو تاپیک هاتون سعی میکنم بهترین راه حل پیشنهاد بدم🙏😌
ببین عزیزم با دعا نوشتن برای کسی که زندگیشو خراب کنی گناهه
ولی دعا برای شکستن طلسم نه
ولی تا اونجایی که من شنیدم کلن دعا نوشتن گناهه و عذاب الهی داره
و منی ک از دل تاریکی ب اوج خورشید رسید😃💢خداوند می بیند و می پوشاند.مردم نمی بینند و فریاد می زنند .آنچه در فهم تو آید ،آن بود مفهوم تو... حالا که امضامو خوندی واسه حاجت دلم یه صلوات بفرست😚حدیث داریم اگر برای یه نفر دعا کنی خدا حاجت خودتو زودتر از اون میده🙃من کاربر ۵ ساله هستم ✌️فقط میتونم بگم سعی کنید تو تاپیک های منفی نرید چون روتون تاثیر میزاره😑و پر بازدیدش نکنید😒چون بعضیا فقط رمان مینویسن برای پر بازدید شدن😒😑تو تاپیک های پشم ریزون حتما تگم کنید😁تو تاپیک هاتون سعی میکنم بهترین راه حل پیشنهاد بدم🙏😌
دعا نویسی حرام و شرکه چرا چون وکیل اجنه هستن و اذن ورود به قلب و زندگی انسان رو پیدا میکنن و اگر مشکلی حل شه صد مشکل میذارن جلو آدم پس به سمت قطب مثبت عرفان و توکل به خدا بریم
من یتوکل الله فهو حسبه
برای مشکلتون توکل و در طولش کلام خدا قرآن رو بخونین
ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماریهای دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی در حد توان پاسخ میدم