2777
2789
ببین عزیزم با دعا نوشتن برای کسی که زندگیشو خراب کنی گناهه ولی دعا برای شکستن طلسم نه  ولی تا ...

دعا چه برای شکستن چه برای گرفتن حرامممممممم

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعا چه برای شکستن چه برای گرفتن حرامممممممم

ن عزیزم برای شکستن حرام نیست

وقتی بحث ی نفر بسته میشه براش دعا میگیرن میره بختشو براش باز میکنه ازدواج کنه

حتی خود اماما دعایی برای شکستن طلسم یاد دادن

و منی ک از دل تاریکی ب اوج خورشید رسید😃💢خداوند می بیند و می پوشاند.مردم نمی بینند و فریاد می زنند .آنچه در فهم تو آید ،آن بود مفهوم تو... حالا که امضامو خوندی واسه حاجت دلم یه صلوات بفرست😚حدیث داریم اگر برای یه نفر دعا کنی خدا حاجت خودتو زودتر از اون میده🙃من کاربر ۵ ساله هستم ✌️فقط میتونم بگم سعی کنید تو تاپیک های منفی نرید چون روتون تاثیر میزاره😑و پر بازدیدش نکنید😒چون بعضیا فقط رمان مینویسن برای پر بازدید شدن😒😑تو تاپیک های پشم ریزون حتما تگم کنید😁تو تاپیک هاتون سعی میکنم بهترین راه حل پیشنهاد بدم🙏😌
دعا نوشتن از تو قران ک گناه نیس خودت بنویسی

آیه از قرآن مثل آیت الکرسی نه فک نکنم گناه باشه بازم بپرسین مطمئن نیستم

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
ن عزیزم برای شکستن حرام نیست وقتی بحث ی نفر بسته میشه براش دعا میگیرن میره بختشو براش باز میکنه ازد ...

خیررررررر یعنی چی 

دعا برای شکستن هم حرامه چون اجنه وکیلن 

کسی که بختش رو بستن امام ها هم گفتن دعای های قرآنی بخونه نه اینکه بره دعا بگیره با اجنه دست به یکی شه