2777
2789
عنوان

:)))

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 46 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سه تا داداش شیرازی شب میخواستن بخوابن به هم میگن یکی پاشه چراغ رو خاموش کنه کسی بلند نمیشه باهم شرط میبندن که هرکه زودتر یه حرفی بزنه بلند شه چراغ رو خاموش کنه چند روزی شد ازشون خبری نبود تا اینکه همسایه ها در خونشون رو شکوندن سه تاشونو مرده پیدا کردن اولی رو غسل دادن و کفن کردن دومی رو هم غسل و کفن کردن سومی رو تا غسلش دادن گفت من زنده ام اون دوتا هم گفتن پس پاشو چراغ رو خاموش کن
(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  
دختره همسایمون قیافش عینهو خره شرکه میگه امسال توی دانشگاه چکار کنم پسرا مزاحمم نشن؟؟؟؟؟؟ . . . . . . . . . بنظر شما من چطور بزنمش که مرگش طبیعی جلوه کنه؟؟ هااااااااااااااااااااا
(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  
با ژاپنیه داشتم چت می‌کردم.بهش گفتم سرعت اینترنت اونجا چه جوریه؟ گفت: تا مای کامپیوتر بیاد بالا، چند تا فیلم دانلود می‌کنیم. شما چی؟ گفتم: ما هم تا گوگل بیاد بالا یه چند تا فیلم می‌بینیم حوصلمون سر نره!!!
از ابو زارت ابن ابی زارت نقل است که : روزی یکی از مریدان به نزد شیخ رفت و پرسید : یا شیخ !!!؟؟؟ این عربها که حرف "چ" ندارند , پس چگونه عطسه میکنند ؟! شیخ ابتدا به مدت 2 ساعت و 45 دقیقه پشم و پیل مبارک را خاراند و لختی چند اندیشید و سپس فرمود: " همانگونه که حرف " گ" هم ندارند ولی میگوزند " !!! ابو زارت نقل کرده که مریدان فلفور از این جواب منطقی شیخ , نعره ها زده و به سمت مرز های جنوب غربی کشور برفتند و ضمن نابود کردن مواضع گروهک داعش روانه ی صحرا های سوزان عربستان سعودی بشدندی و خشتک خاندان سلطنتی آل سعود را نیز بر روی سرشان کشیدند و از آنجا نیز به کرانه های باختری رود اردن برفتند و کلا" زدن خار خاور میانه را بسپـوختندی ...!!!
زن شب میگوزه میخواد ببینه شوهرش بیداره یانه،بهش میگه غلام شما چند تا برادرید؟ . . . . . . . . . شوهرش میگه اگه بوی چست امشب یکیمونو نکشه ، پنج تا
کسی نییییس؟؟؟؟ بگین سر صبی یکم بخندیم روحیه بگیریـــــــــــــم
دیدی از وسط آسفالت علف در میاد؟ این یعنی اینکه با استقامت میتونی هر کاری بکنی ، هر کاری !! . . . . بعد دیدی روی آسفالت کهنه یه آسفالت نو میزنن؟ این یعنی در نهایت هیچ گهی نمیتونی بخوری )-:
پسر:میشه منواددکنید؟دختره :مگه من میشناسمت اددت کنم؟ پسر:من ثروتمندم دختره :الان اددت میکنم من عاطفه تهرانیم ۲۰سالمه دانشجوام گیتاریستم ازقیافم خوشت میاداسم شماچیه؟ پسر :من فامیلیم ثروتمنده اسمم مجیده دختره :من باپسرانمیحرفم پی ام نده لطفا
ﻗﻮﺍﻧﯿﻦ ﻋﺠﯿﺐ ﮐﺸﻮﺭﻫﺎ ٭ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﻣﻤﻨﻮﻉ ﺍﺳﺖ ﻣﮕﺮ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺍﺯ ﺗﻤﺎﻡ ﻭﺯﺍﺭﺕ ﻫﺎﯼ ﮐﺸﻮﺭ ﻣﺠﻮﺯ ﺑﮕﯿﺮﯼ ﮐﺮﻩ ﺷﻤﺎﻟﯽ ٭ ﺍﮔﺮ ﺗﺎ 27 ﺳﺎﻟﮕﯽ ﺟﺎﯾﯽ ﺍﺳﺘﺨﺪﺍﻡ ﻧﺸﺪﯼ،ﻣﺴﺘﻘﯿﻢ ﺑﻪ ﺍﺭﺗﺶ ﻣﻠﺤﻖ ﻣﯿﺸﻮﯼ ﮐﺮﻩ ﺷﻤﺎﻟﯽ ٭ ﺍﮔﺮ ﮐﻠﻤﻪ ﯼ ﺍﺳﻼﻡ ﺭﺍ ﺳﺮ ﺯﺑﺎﻥ ﺑﯿﺎﻭﺭﯼ ﺍﻋﺪﺍﻡ ﻣﯿﺸﻮﯼ ﺑﻮﺭﻣﺎ ٭ ﺍﮔﺮ ﺭﻭﺯ ﯾﮑﺸﻨﺒﻪ ﮐﺎﺭ ﮐﻨﯽ ﻣﻮﺭﺩ ﺑﺎﺯﺟﻮﯾﯽ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯿﮕﯿﺮﯼ، ﻣﮕﺮ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﭘﻠﯿﺲ ﺑﺎﺷﯽ ﺍﯾﺘﺎﻟﯿﺎ ٭ ﺍﮔﻪ ﺁﻟﻤﺎﻧﯽ ﺑﺎﺷﯿﺪ ﻭ ﻣﺎﺷﯿﻦ ﺳﺎﺧﺖ ﺁﻟﻤﺎﻥ ﺑﺨﺮﯾﺪ،ﻓﻘﻂ ﻧﺼﻒ ﻗﯿﻤﺖ ﻣﺎﺷﯿﻦ ﺭﺍ ﭘﺮﺩﺍﺧﺖ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﺪ، ﻧﺼﻒ ﺩﯾﮕﺮ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺩﻭﻟﺖ ﭘﺮﺩﺍﺧﺖ ﻣﯿﮑﻨﺪ ﺁﻟﻤﺎﻥ ٭ ﻏﯿﺮ ﺍﺯ ﺭﻭﺯ ﺟﻤﻌﻪ ﺩﻭ ﺭﻭﺯ ﺩﯾﮕﺮ ﻫﻢ ﺑﺪﻭﻥ ﻋﺬﺭ ﻣﻮﺟﻪ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﯽ ﺳﺮ ﮐﻼﺱ ﺣﻀﻮﺭ ﭘﯿﺪﺍ ﻧﮑﻨﯽ ﻧﯿﺠﺮﯾﻪ ٭ ﻣﻤﻨﻮﻉ ﺍﺳﺖ ﮐﺴﯽ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺧﻮﺍﺏ ﺑﯿﺪﺍﺭ ﮐﻨﯽ، ﭼﻮﻥ ﺧﻮﺍﺏ ﻣﻘﺪﺱ ﺍﺳﺖ ﮐﺮﻩ ﺟﻨﻮﺑﯽ - ﺁﺧﺮﯾﻦ ﻧﻔﺮﯼ ﮐﻪ ﺑﻠﻨﺪ ﻣﯿﺸﻪ ﺳﻔﺮﻩ ﺭﻭ ﺟﻤﻊ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﺍﯾﺮﺍﻥ
, ﻳﺎﺭﻭ ﺍﺯ ﻫﻤﺴﺎﻳﺶ ﻣﻴﭙﺮﺳﻪ : ﺩﺧﺘﺮﺗﻮ ﺩﻳﺪﻡ ﺷﮑﻤﺶ ﺑﺰﺭﮒ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩ ﺣﺎﻣﻠﻪ ﺍﺳﺖ؟ ﻫﻤﺴﺎﻳﻪ ﻣﻴﮕﻪ ﻧﻪ ﭼﻨﺪ ﻭﻗﺘﻪ ﻧﻔﺦ ﮐﺮﺩﻩ, ﺑﮕﻮﺯﻩ ﺧﻮﺏ ﻣﻴﺸﻪ ... ﭼﻨﺪ ﻣﺎﻩ ﺑﻌﺪ ﻳﺎﺭﻭ ﻫﻤﺴﺎﻳﺸﻮ ﻣﻴﺒﻴﻨﻪ ﻣﻴﮕﻪ : ﺩﺧﺘﺮﺗﻮ ﺩﻳﺪﻡ, ﮔﻮﺯﺷﻢ ﺑﻐﻠﺶ ﺑﻮﺩ