2777
2789
عنوان

:)))

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 46 پست
سوتی وحشتناک یک دختر... . . . . . . . . . . دختره یه روز که تو خونشون تنها بوده میره حموم!به هوای اینکه کسی خونه نیست همونجوری لخت میاد بیرون که حوله برداره!...یه دفعه میبینه داداشش تو خونست.بدو بدو میره تو اتاق درو میبنده.حیوونی خیلی خجالت میکشه!دولا میشه از سوراخ کلید نگاه کنه ببینه داداشش داره چیکار میکنه!میبینه داداشش داره میدوئه بیاد سمت در.دختره هم میترسه سریع درو قفل میکنه!بر میگرده میبینه دوست داداشش تو اتاق نشسته..!!!
(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  
دوستم نمایندگی سوسیس کالباس داره.تعریف میکرد یه روز یه خانومه اومد تو مغازه گفت:500گرم ژامبون مرغ میخوام دوستم که داشت ژامبون رو میکشید خانومه پرسید:خیالم راحت باشه که کیفیتش خوبه؟ دوستم میگه:آره خانوم.برا خودمون تو خونه از همین میبرم بعد دوستم به خانومه میگه: شد 700گرم اشکال نداره؟ خانومه میگه:نه سگم چاق میشه.لطفا کمش کنید . . . هیچی دیگه دوستم اصلا حالش خوب نیست.نشسته یه گوشه هی زوزه میکشه
(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید