2777
2789

من شمالم برنج هاشمی می‌خریم امسال شده کیلویی ۴۲ هزار تومان 

سالیانه می‌خریم تقریبا ۱۵۰ کیلو مصرمونه هرساله 

از خود کارخونه می‌خریم این قیمته تو بازار گرونتره

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

بله دوسه روز پیش برای سه سال گرفتم کیلویی 50 تومن با تحویل رایگان از گیلان تا تهران 

خراب نمیشه، سه سال؟؟  کرم و یه حشره های مشکی ریز ( نت زده بود سوسک آرد، شپش آرد اسمش رو)؟

اللّٰهم صلِّ عَلی محمدٍ وَ آلِ محمّد وَ عجّل فَرَجَهم⁦☘️⁩ اللّٰهم عجِّل لِوَلیکَ الفرج 💚 سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات 💚

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

مواظب باش شپشک نکنه

همیشه سه سال سه سال میخرم. انباریمون خنکه اما سال اخر کیسه های اخر یه مقدار میزنه نمک و فویل و سیر و اینا میذارم

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺
شما برنج دوست هستین شوهرم غذای نونی دوست داره 

عزیزم ما دو تا بچه داریم چهار نفریم 

عید 5کیسه عنبربو گرفتیم هر کیسه 220 تومن

دوهفته پیش همون برنجو گرفتیم کیسه ایز300😖

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم.