2777
2789
چقدر گرون

چی الان ارزونه؟ 

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺

اسی هدفتواز این تاپیک چیه 

قیمت برنج تقریبا مشخصه دوسه هزارتومان بالا پایین نهایتا

مصرف هر خانواده هم بستگی به تعداد نفرات داره 

منکه متوجه نشدم هدف سوالتون دقیقا چیه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم ما دو تا بچه داریم چهار نفریم  عید 5کیسه عنبربو گرفتیم هر کیسه 220 تومن دوهفته پیش همون ...

آره گلی اون موقع ارزون بود الان گرون شده سمت ماهم شده 300ماهم 4نفریم ولی مصرفمون کمه دیگه چی ارزون مونده خواهر که این بمونه

اسی هدفتواز این تاپیک چیه  قیمت برنج تقریبا مشخصه دوسه هزارتومان بالا پایین نهایتا مصرف هر خا ...

کاش همه مثل شما هدف مند بودیم.دوست عزیز نوشتم اگه برنج قیمت خوب کسی سراغ داره بگه.شما وقت تون رو اینجا هدر ندید 

کاش همه مثل شما هدف مند بودیم.دوست عزیز نوشتم اگه برنج قیمت خوب کسی سراغ داره بگه.شما وقت تون رو این ...

بحث وقت نیست 

شما سوالتون را اینطور نوشتید

سلام.دوستان تازگی ها برنج خریدید.چه برنجی و چه قیمتی.مصرف برنجتون در ماه چقدره؟؟؟

یه صفحه دوستان جواب دادن برای خودم جای سوال شد اطلاعات مصرف برنج دیگران به چه دردی میخوره

بعد پرسیدید برنج خوب معرفی کنند خوب همین سوال اگر در قسمت اول سوال بود بیشتر کمکتون میکرد

بهرحال قصدناراحتی شما را نداشتم

من اینقدر مصرفم برنجم کمه شاید هفته ای یکی دوبار درست کنم بعضی اوقات کل هفته برنج نمیپزم

خب چه غذاهایی درست میکنی؟ 

من که همش برنج درست میکنم 

غذای نونی آدم نمیدونه چی درست کنه

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 
خب چه غذاهایی درست میکنی؟  من که همش برنج درست میکنم  غذای نونی آدم نمیدونه چی درست کنه

پیتزا

کوکو سبزی

کوکو سیب زمینی

کوکوی مرغ

کشک وبادمجون 

گوجه بادمجون

کشک زرد( غذای محلی)

بامیه

تن ماهی

سمبوسه

عدسی

مرغ سرخ شده با سیب زمینی وگوجه

تاس کباب 

ابگوشت

اشکنه

فلافل

همبرگر

بندری

ماکارونی

نودل

سیب زمینی وتخم مرغ ابپزباگوجه وخیار شور

شامی

سالاد ماکارونی

سالادالویه

نرگسی

میرزاقاسمی

جوجه کباب

کوبیده ی مرغ

مرغ شکم پر

خوراک جیگر

خیلی اوقات گوشتو مرغ میذارم خوب بپزه بانون میخوریم.

ماهی

سوپ ورمیشل

سوپ قلم

سوپ شیر

سیرابی

نون ماست و خیار وسیرونعناخودموشوهرم عاشق این غذاهاییم

و...،غذاهای برنجیم درست میکنم لوبیا پلو ،عدس پلو،کشمش پلو،قورمه،قیمه،باقالی پلو،خورشت کرفس،استانبولی،ته چین فعلا همینا یادمه

لطفالایک نکنید،ممنون

آخرین بار برنج هاشمی کیلویی ۱۳۰ تومن

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)