2777
2789
عنوان

دخالت مادرم

600 بازدید | 41 پست

سلام دوستان من ۷ ماهه عقد هستم و تو این مدت عقد هربار با شوهرم دعوام شده باعثش مادرم بوده. منو نسبت به اون تحریک میکنه مثلا اینکه پول کم میده برو بیشتر بگیر . یا شوهرای مردم فلان کارو میکنن یاد بگیر رئیس باشی بزن تو سرش. یا میگم شوهرم گفته تاپ بندی خیلی دوست دارم بپوشی. میگه شوهرت خوب بلده زنهای دیگه رو نگاه کنه عید دختر عموت رو که لختی پوشیده بود نگاه میکرد. من فکرم درگیر میشه گریه ام میگیره اعصابم بهم میزیزه. میگه مادرشوهرت الکی قربونت میره همش فیلمه.

من چیکار کنم دارم از بین میرم کمکم کنین راهنمایی کنین

خب تو چرا به حرفاش گوش میکنی خودت باعقل خودت پیش برو

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولا ک هرچی شوهرت میگه ک نباید بیای بذاری کف دست مادرت 

مامانت چکار کنه الان شوهرت تاپ بندی دوس داره؟!😐

بعدم خودت باید عاقل باشی هرکی هرچی گفت بری دعوا کنی دیگه تقصیر بقیه نیست تقصیر خودته ک دهن بینی

خیلی رک گفتم  

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
خب تو چرا به حرفاش گوش میکنی خودت باعقل خودت پیش برو

میگم توروخدا نکن باهام اینکارو اذیت میشم. درصورتی که شوهرم چشم پاک و سالمه. اما باعث میشه حرفاش که بیحال و بی حوصله بشم و ۵ شنبه ها که میخوام برم پیش همسرم سر هر چیزی بهونه بگیرم و دعوا کنم باهاش

واقعا لزومی داره ب مادرت بگی شوهرت گفته تاپ بندی دوست داره؟ 

ی سری حرف ها رو نیازی نیست بگی اینطوری اجازه دخالت نمیدی و زندگی آروم تری خاهی داشت

|Niloofar| اگه دوس داشتی دعا کن منو عشقم بهم برسیم💚

چرا ازدواج میکنید وقتی هنوز اونقدر بزرگ نشدید که حرف دیگران تو زندگیتون تاثیر نداشته باشه؟

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
ب حرفش نکن ی گوش در یکی دروازه مامانه منم اینجوری بود ولی نزاشتم شوهرم بفهمه  تازه من سه سال عق ...

مثلا من از ترس مامانم که گفته رابطه نداشته باش ۷ ماهه که هنوز دخترم. و میترسم رابطه برقرار کنم. شوهرمم ناراحته

میگم توروخدا نکن باهام اینکارو اذیت میشم. درصورتی که شوهرم چشم پاک و سالمه. اما باعث میشه حرفاش که ب ...

خب هگین که خودت میدونی شوهرت چشم پاکه کافیه زندگی و به خودت و شوهرت زهر نکن

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
چرا ازدواج میکنید وقتی هنوز اونقدر بزرگ نشدید که حرف دیگران تو زندگیتون تاثیر نداشته باشه؟

مادرمه . چیکارش کنم غریبه که نیست. بعد من از حرفها عصبی میشم ناراحت و غمگین میشم. انقد خودمو میخورم و و ساکت میشم و تو خودم میرم. بلاخره وقتی یکی زیز گوشت هی ویزویز کنه چه حالی میشی